ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Nu tad tā, lieta ir sekojoša. Pirms nedēļas man atteicas turpinat darbu mans vecais laptops, un cik saprotu, laikam ka tur vairs nav ko labot, tieši šā iemesla dēļ griežos te. Paslaik man ir aizvēsturisks dators, ar šādiem parametriem: Nu un tagad rodas jautājums, vai ar šādiem datora parametriem es varu panākt lai man cs ietu bez lagošanas? Pašlaik ir tā, ka lago, un smagi lago, tajos brīžos, kad ir kads cits speletajs tuvumā un smokos, pārējo laiku ir gandriz ideāli. Nu tad kāds varētu būt risinājums? Varbut pa lētu naudu es varu kaut ko piepirkt klāt? Pašlaik nauda ir nepieciešama citām lietām, tā kā jaunu kompi netaisos iegādāties. Paldies par palīdzību jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 (edited) Nopērc Ram'u +512 un kaut kādu nedaudz labāku video karti un Cs ies perfekti. Labi GHz. Pašam ir "aizvēsturisks" Pc, līdzīgs šajam. Mans - 512 Ram, 2.80 GHz, Intel 4 P., Xp [sP3], HDD 120 Gigi, Video - ATi Radeon 9200 Series. Pat TF2 [pašlaik uz 1280 x 1024] spēlēju tā, ka ielago pa retam. Edited March 29, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 Tad sanāk ka ar šo kompi man nepietiks, lai neraustītos? Cik maksa lietots rams un kadu veido apm vajag un cik arī tā izmaksās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now