Jump to content
GIGN Forum

Eventi- Idejas.


bReeTz
 Share

Recommended Posts

Nezinu kā citiem, bet man ir piegriezies katru dienu griezt vienu un to plati, tāpēc rekur dažas idejas par to, kā padarīt tf2 @ gign.lv nedaudz jautrāku.

1. Builders back on track or endžiju asiņainā atriebība nr.1.

CP mape- pilnīgi pofig kura. Viens tīms- endžiji- tikai un vienīgi fakini endžiji. Otrs tīms- spiegi/demo. Tiem, kas bļaus, ka endžiji overpowered- paņemam badlandu piemēram. Gribu redzēt, kā 15 endžiji sadalīs savā starpā tās pāris 40 metālu kastītes, kamēr apkārt skaidra spiegi un demo. No otras puses, ar kārtīgu tīmvorku endžiji var izmazgāt spiegus/demo. Karoče, man liekas interesanta štelle- vienā zviedru serverī 20 minūtes paspēlēju endžiji vs demo only @ gravelpit- bija daže ļoti saistoši, tiesa, tur pings smirdēja.

2. Ziemas pils ieņemšana jeb ar zobenu pa seju. Mape- cp_castle. Red- snaiperi ar huntsmaniem, demo ar eyelanderiem un pāris mediķi. Blue- same šit, tikai demo atļauti vairogi + vairāk mediķu. Iespējams, sanāktu diezgan jauks "tematiskais" pasāciens, tikai pubā šito varētu būt diezgan grūti noorganizēt.

3. Random meelee jeb ar cirtni pa olām. Meelee + taunt kill only, klases tiek randomaa izmestas pie katras respawn reizes. Endžiji var būvēt dispanserus/teleportus, mediķi var hīlot un ūberot- tiesa, arī šīs klases tiek izmestas randomā, ne vairāk par 1 mediķi/endžiju vienlaicīgi komandā. Ir spēlēts jau random meelee, bet bez mediķiem un endžijiem- tas iesūkā, hevijiem baigās prieksrocības.

Nezinu, cik tehniski ir iespējams šis mans samurgojums, bet nu vēlētos dzirdēt arī citas domas/viedokļus.

P.S.

Troļļi var iet mājās. 2 camels in a tiny car!

Link to comment
Share on other sites

:(

jaunu pirkt ļeņj ! :(

Es domāju šajā topikā varētu vairāk padalīties ar priekšlikumiem eventu veidošanai nevis ~15 postu garumā apspriest cik ļoti patka 1 breetz variants.

Personīgi es esmu spēlējis snipers only eventu kaut kādā arzemju serverī un tas bija vienkārši super kruta. Respektīvi tik grūtu tf2 nekad nebiju spēlējis, jo reāli jādomā pie katras vietas kur lien ārā vai snipers neievilks tev bašķā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...