Jump to content
GIGN Forum

Meklēju Filmu,


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Čau,

Tātad meklēju filmu, kurā galvenajā lomā ir slavens indiešu aktieris - Shahrukh Khans. - http://www.imdb.com/name/nm0451321/

Filma ir bijusi arī pa TV, tur darbība risinājās skolā, kur jau iepriekš minētais aktieris atveido kaut kādu tur armijnieku un viņa missija ir aizsargāt ģenerāļa meitu, ja nemaldos, kura mācās universitātē, līdz ar to šis kabans iefiltrējās universitātē kā students, tur viņš koļījās ar vienu skolotāju un tiri piri kkas tur bija...

Tāda diezgan muzikāla indiešu filma un nu gribētu sabīdīt nosaukumu, pats parakņāju imdb, bet pēc bildēm un aprakstiem nesapratu, kura varētu būt īstā, paldies :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

O, paldies, izskatās, ka vajadzētu būt īstajai :)

Tagad tikai problēma atrast, kur šamo nokačāt, pirātu līcī nevar dabūt... būtu vēlams ar vismaz subtitriem angļu valodā, latviski, jau droši vien nebūs šitā nekur :)

EDIT: Atradu gan kur novilkt, bet, ja kāds zin, kur šito var dabūt latviski, vispār būtu ideāli, ja padalītos ar info, tā kā ceru, ka kāds vēl iemetīs infu, ja līdz vakaram tukšums, var klapēt ciet :) Paldies vēlreiz par zibenīgo atsaucību :)

Nifiga, ja kāds zin vēl kādu interesanu un labu šitā keksa filmu, būšu priecīgs par variantiem, šorīt noskatījos My name is Khan - http://www.imdb.com/title/tt1188996/ , baigā romaņķika, bet bija interesanti parādīts tas, ka viņus mēdz jaukt ar Pakistāņiem, ka viņu reliģija ir viņu dzīve, aizkustināja... :) Tātad variantus studijā :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

pag, es pareizi saprotu - tev tās filmas nav tikai iemesls kārtīgi ierēkt par bezgaumīgām indiešu filmām, kur ik pēc 10 minūtēm visi ne pa tēmu sāk dziedāt un dejot, bet tev viņas tiešām patīk??? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Nu man grūti atbildēt, es vienkārši gribu redzēt vairākas versijas viņu filmām... Varbūt arī patīk, bet pagaidām to vairāk varētu nosaukt par padziļinātu interesi... Kāpēc gan tās ir bezgaumīgas? Vienkārši tās nav standarta amerikāņu, itāļu, krievu filmas, tur figurē cita kultūra un citi uzskati, tāpēc man ir interesanti paskatīties uz to visu, kā uz ko jaunu, iepriekš neizmaltu caur citurieni. Es parasti neskatos filmas, par kurām var ierēkt tāpat vien, aiz bezgaumības, man ir sācis interesēt kaut kas cits, pat nezinu vēl, kas tas ir... Varbūt es viekārši jūdzos, bet nu trakajiem pieder pasaule ^_^

Link to comment
Share on other sites

Vot man liekas, ka to slumdog millionaire esmu redzējis un noskatījos viņu tikai tinot pa kadriem, jo bija diezgan liels murgs, kuru taisījuši amerikāņi ar indiešu filmu garšu un aktieriem, līdz ar to filma bija "sasmērēta" un man nebija viņu interesanti skatīties (Mans objektīvais videoklis, nesaku, ka pati filma ir sūds un nevienam tādas nav jāskatās :) )

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

nu jā slumdog millionaire ik pa 10 minūtēm nesāka ne pa tēmu dejot un dziedāt, tāpēc gan jau nepatika :P

bet atklāti sakot, es tiešām esmu pārsteigts, ka kādam ne-indietim tās filmas patīk (kaut vai esmu runājis arī ar vairākiem indiešiem, kuriem bolivudas filmas nu nemaz neiet pie sirds).

Link to comment
Share on other sites

Nu bolivudas filmās viss negrozās ap dejošanu un dziedāšanu nonstopā tīri nevajadzīgās vietās, noskaties "My name is Khan", tur ir pavisam cits stāsts, tāpēc jau jautāju par citām labām filmām, jo visām cauri malties slinkums.

Neņem ļaunā, bet nu lai izsakās kāds, kam ir zināšanas un interese pa šo līniju, citādi sanāk mums te dažādu gaumju sadursme, kura pie normāla bazara var nenovest :)

Bet no otras puses varam arī normāli parunāt, kāpēc gan tev tik ļoti nepatīk un tas viss liekas šausmīgi smieklīgi? :) Tāpēc, ka tu vērtē pēc sevis (nu, ka tu pats tā nevarētu, kā cilvēks tā darīt) un mūsu kultūras, ka jebkurš krāns, kas atļautos ko tādu mūsu ielās, ballītēs, nu dajebkur, dabūtu pa nāsīm jo viņš ir savādāk domājošais ar savādākām interesēm? :) Es saku, ka es to filmu skatos tā teikt, ar viņu acīm, mēģinu iejusties tur kā savādāk, skatos ar fantāziju, sekoju līdz kontaktiem, kā viņi pašā filmā attiecās viens pret otru un mēģinu pieņemt to kā pašsaprotamu un, ka tam tur tā ir jābūt. Nu nezinu kā lai to izskaidro tīri, lai saprastu visi, jo man liekas, ka tiem, kam tas īpaši neinteresē to nemaz negrib saprast, jo tas ir dīvaini :) Nu varētu aprakstīt visu baigi garā pārspriedumā, bet nu gan jau, ka tas nav vajadzīgs, ir vienkārši gaumju un viedokļu atšķirība, kas dominē pārrunās :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...