Sasquatch Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Karoče , man ir video skripts priekš ipb un jaunumi skripts , nezinu kāpēc , bet ne viens ne otrs neiet ! Video skripts itkā strāda , video pievienojas , uzrādas , ka ir pievienots , bet kad atveru viņu man nerāda ! Un pat nezinu kā es varu adminēt šajā video skriptā , varbūt kāds zin kur var dabūt šādu pašu video skriptu , tikai tīru versiju , ganjau ir kāda istalācija viņam ! Ar jaunumiem ir gandrīz tas pats , ne es zinu , ka viņos adminēt un kautko ierakstīt , nav ne jausmas kā viņus palaist ! neko nerāda man viņos ! Padalīšos ar jums , varbūt kāds spēs palīdzēt ! jaunumi.rarFetching info... video.rarFetching info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliFeR-4 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 video skripts neiet jo tev nav vajadzīgās tabulas, nav visas vajadzīgās funkcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 Tabulas man ir + man ir vēl kautkādi rating kodi kas ir domāti priekš komentiem ! Nesen vēl viss gāja , nezinu kāpēc vairs tagad neiet ! Varbūt ir iespēja dabūt kkur jaunu tādu video skriptu ar isntalāciju utt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliFeR-4 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 tieši šādu nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 Nu kautko līdzīgu es varu dabūt internetā ? tieši tādu man nevajag , bet galvenais vajag ipb video skriptu ! kas būtu apvientos ar forumu kopā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliFeR-4 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) nu diezvai, tāpat šis video skripts ir pietiekami labs priekš tevis, vienkārši vajag pielāgot ar tavu sākumlapu. Edited March 22, 2010 by SliFeR-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 silti ieskau jums abiem neapmeklēt Programmēšanas sadaļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 pis vertikali ar savam kinozaura kaksham ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 Slifer , priekš weba viss ir piemērots , bet kā jau teicu problēma tāda , ka neuzrāda video iekš lapas ! datubāzē saglabājas itkā viss , uzrāda pat bildīti no youtube , vissp ievienojas ! bet kā atveru to video , viņu man neexportē no youtube un neuzrāda ! Komentārus arī nevar ielikt , rāda ka neesmu izpildijis matematisko uzdevumu , kgan izpildu viņu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Kārtejais idiots kas cenšās pielaist manu undergroud scriptu ! Viņš iet kopā ar mājaslapu nevis atsevišķi kko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzbek Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 iemet datubaazes sql failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss86 Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Sasquatch, vari dot pw datubazes video skriptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now