Jump to content
GIGN Forum

Kā Uzzināt Vai Noklausās Tel Sarunas


kept
 Share

Recommended Posts

protams, sarunā ar draugu pirkt 10kg heroīna un paprasi lai atnes cukura pakas or something. Ja darījuma vietā ierodas policija, tad, skaidrs, ka tevi noklausās.

vēl var nostrādāt šāds zvans draugam "klau, man kaut kas galvā nogāja greizi, bet tas nekas, es izdomāju kā to atrisināt - es savācu trīs kaimiņu sīčus un sagriezīšu viņus ar nazi. Nu no sākuma gan uztaisīšu zupu un viņus pabarošu bet pēc kādām 10min nogriezīšu nahuj *šajā brīdī palaid kaut kādu sīču bļāvienu skaņu uz kompja*"

ja pēc 10 min neierodas policija tad tevi neviens nenoklausās.

p.s.

vēl ir variants mēģināt sākt gulēt ar galvenā policijas priekšnieka sievu un tad caur viņu mēģināt uzzināt vai tevi noklausās vai nē.

p.p.s.

nekad nevar būt pilnīgi drošs - nopērc telefonu ar citu pieslēgumu, teiksim bites un tad vismaz kādu laiku būsi in the clear.

Bet mana labākā rekomendācija - neizmantot mobīlos svarīgām sarunām - visu kas jārunā runāt aci pret aci vēlams kādā publiskā vietā kur nevar noklausīties - bet tāpat ieteiktu mest acis uz visām pusēm un čekot vai kaut kur nesēž čalītis ar tādu maziņu anteniņu un šķīvīti, kas pavērsts uz tavu pusi - ar tādiem var noklausīties no attāluma, tad iesaku runāt čukstus Vai arī iemācīties zīmju valodu un tad runāt mazās noslēgtās vietās, bet arī vēlams publiskās vietās, vēlams teiksim veikala ģērbtuvēs, bet arī nevar zināt vai tur nav kameras.

Nu ir grūti diezgan.

Link to comment
Share on other sites

manam čomam aizpagaišogad, pa pilsētassvētkiem noklausījas sarunas. viņu meklēja, jo neieradas uz mentiem, to varēja galīgi easija noteikt, vnk runa ar kādu un ir tāds kā gļuks nē, bet nu to var vienkārši saprast, ka kautkas nav normali. vai jau kā teica macho, saruna tikties kko ķip darīsiet, bet vienkārši tā pat aizejat, vsjo. mentiem stienis pašiem labs garīgais.

Link to comment
Share on other sites

mazs noslēpums- sarunu noklausīšanās ir tik fakini administratīvi sarežģīts un padārgs process, ka ir jābūt diezgan lielam dūzim, lai tavas sarunas noklausītos.

Ā, un piemirsu- no noklausāmās personas gala NAV iespējams pateikt, ka norit noklausīšanās. Ja tiek lietota veca tehnika (un LV tehnika ir pietiekami laba), tad var ik pa laikam dzirdēt tādu kā skrapstoņu pirms savienojuma.

Link to comment
Share on other sites

:D Kur info ka telefons pieder noteiktai personai ?? nopirku Lombarda un shie jau zin kam tada ir shis telefons :D

P.S Jem pasteidzas prieksa !

Edited by GB.
Link to comment
Share on other sites

skaidrs, tad nekas nesanāks.

labāk drošības pēc izmest telefonu un nopirkt jaunu ar jaunu numurinu un uz kādu laiku atkal būs miers.

Nu, viss ir saistība ar nelegālu biznesu, kas mūsdienās visiem ir ļoti labi zinās un tas patīk daudziem :) ... un tur viss notiek ar mobilo..nu visi klienti utt...

ok, paldies par to pašu.

Link to comment
Share on other sites

Lai netaisitu jaunu topiku, tad rakstu te. VID var izsekot cik un ka tava konta apgrozas nauda? Un no kadam summam var sakt pis*ies klat par nodoklu nemaksasanu?

p.s neesmu nekads drag diileris, tikai interise...

Edited by ry.
Link to comment
Share on other sites

varu pateikt vienu ka no 1 janvara menti var noklausiities jebkuru telefon sarunu pie kaajas kaads tev pieslegums vai kaadu karti tu lieto,agrak lai to dariitu bija vajadziigs orderis un reals pieradijums,tagad katrs tiiko tikt pie vieglas pelnjas,tapec izmainjas arii likumos ! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja padomā ir tādi mazliet interesantāki naudas pārskaitījumi, tad labāk atvērt kontu DnB un lietot to, neis Swedbank vai SEB bankas kontus.

Nesen vienam paziņam arestēja naudu uz aizdomu pamata Swedbankas kontā, jo pēkšņi uzņēmumam palielinājās apgrozījums , kaut arī viss bija legāli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...