LAVRx Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Kā ierakstīt filmas dvd diskā kurš ir lielāks par 2gb. Es pat lietoju nero un man uzreiz piedāvā izmantot failus UDF formātā vai kaut kā tā! Sūdi ir tur, ka lielākoties šādi raktītos diskus ļoti reti atskaņo mans philips dvd atskaņotājs. Kā labot šo problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Parkonvertē uz 1.37GB formātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Atskaņotājam nav pieejams Usb? Tā ir labā štelle, nav jāpi*as ar diskiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 18, 2010 Author Report Share Posted March 18, 2010 Nu vot varbūt man vajadzēja konkretizēt jautājumu... Kā man pārkonvertēt failu no 2.05gb uz 1.37gb? Nav gan man usb, bet man ar diskiem patīk. Es katru reizi noskatītos diskus lieku kaudzītē un kad gribu kādu filmu noskatīties es vienkārši pacilāju savu dvd disku čupiņu, kā arī ja, kāds draugs uzprasa kādu filmu man uzreioz ir ko iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) Problēma sākas ar jaunajiem kodeksiem Edited March 18, 2010 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now