baBykoRn* Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 (edited) hallo, kāds varētu izstāstīt atšķirību starp.. plīz palīdzat! iPhone 3Gs & iPhone 3Gs clone Jautājumi.. [gribētu zināt kā izmainās šīs lietas, bet ja ir vēl kāda svarīga lieta ko pieminēt droši varat to darīt.. ] Domāšanas ātrumsAtmiņaFunkciju iespējasProgrammasIzskatsSkaņaBilžu/Video kvalitāteMūzikas skanējuma kvalitāte Edited March 16, 2010 by baBykoRn* Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Pie reizes gribēju pajautāt vai ir starpība starp īstu un piepūšamu sievieti. baBykoRn*, man šobrīd slinkums gari izplūst, bet tu būsi dziļi nelaimīgs, ja iehavosi klonu. Es iPhone vietā labāk paņemtu kādu Androīdu, taču izskatās, ka tu nemaz neapsver iespēju pirkt iPhone. Tā ka sēdi vien biksēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
baBykoRn* Posted March 16, 2010 Author Report Share Posted March 16, 2010 baBykoRn*, man šobrīd slinkums gari izplūst, bet tu būsi dziļi nelaimīgs, ja iehavosi klonu. Es iPhone vietā labāk paņemtu kādu Androīdu, taču izskatās, ka tu nemaz neapsver iespēju pirkt iPhone. Tā ka sēdi vien biksēs kāpēc lai es neapsvertu domu pirkt iPhone? varbūt vari pamatot kāpēc es nebūtu laimīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 varbūt vari pamatot kāpēc es nebūtu laimīgs? tas ir tāpat kā ar piepūšamo sievieti nebūtu laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Esmu spaidījis i68+, kas skaitās viens no labākajiem kloniem. Nu sūds pēdējais. Nav Wi-Fi, nav GPS, nav atsevišķi uzinstalējamas programmas, neatsaucīgs ekrāns un viss vienos graudos, nav multitouch, batereja sūds (līdzi gan nāca divas), skaņas kvalitāte ciešama. Ātri vien sapisās un tika izmests ārā. Labākajā gadījumā vari cerēt uz angļu valodu, par latviešu aizmirsti. Garumzīmēm arī. Tad jau mans Samsung Star krietni labāks. Ja nav no āža piens, tad nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Nexus One FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now