Jump to content
GIGN Forum

Verī Importent Kveščin

baBykoRn*
 Share

Recommended Posts

hallo, kāds varētu izstāstīt atšķirību starp.. plīz palīdzat!

iPhone 3Gs & iPhone 3Gs clone

Jautājumi.. [gribētu zināt kā izmainās šīs lietas, bet ja ir vēl kāda svarīga lieta ko pieminēt droši varat to darīt.. :D]

Domāšanas ātrumsAtmiņaFunkciju iespējasProgrammasIzskatsSkaņaBilžu/Video kvalitāteMūzikas skanējuma kvalitāte Edited by baBykoRn*

Pie reizes gribēju pajautāt vai ir starpība starp īstu un piepūšamu sievieti.

baBykoRn*, man šobrīd slinkums gari izplūst, bet tu būsi dziļi nelaimīgs, ja iehavosi klonu.

Es iPhone vietā labāk paņemtu kādu Androīdu, taču izskatās, ka tu nemaz neapsver iespēju pirkt iPhone. Tā ka sēdi vien biksēs :)

baBykoRn*, man šobrīd slinkums gari izplūst, bet tu būsi dziļi nelaimīgs, ja iehavosi klonu.

Es iPhone vietā labāk paņemtu kādu Androīdu, taču izskatās, ka tu nemaz neapsver iespēju pirkt iPhone. Tā ka sēdi vien biksēs :)

kāpēc lai es neapsvertu domu pirkt iPhone?

varbūt vari pamatot kāpēc es nebūtu laimīgs?

Esmu spaidījis i68+, kas skaitās viens no labākajiem kloniem. Nu sūds pēdējais. Nav Wi-Fi, nav GPS, nav atsevišķi uzinstalējamas programmas, neatsaucīgs ekrāns un viss vienos graudos, nav multitouch, batereja sūds (līdzi gan nāca divas), skaņas kvalitāte ciešama. Ātri vien sapisās un tika izmests ārā. Labākajā gadījumā vari cerēt uz angļu valodu, par latviešu aizmirsti. Garumzīmēm arī. Tad jau mans Samsung Star krietni labāks.

Ja nav no āža piens, tad nav.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...