Jump to content
GIGN Forum

Pabazaresim Par Sievietem


MADKILL
 Share

Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pārlabošu macho. Uz seju kritis kadrs pat ar pusmetru garu pimpi neko nesasniegs. Tāds varbūt ir viens no miljona (Rons Džeremijs). Protams, es ceru, te runa neiet par pilnīgi pāratsaldētām meitenēm, kuras gan tiešā, gan pārnestā nozīmē pa zemi mētājas.

Pikaso tēmu turpinot - "beefa" variants ar žūksni naudas, izskatu un uzbāzību noceltu lielo mīlu visai neilgā laika periodā.

Par manu jūzerneimu runājot - manuprāt tavs pārbāztais humors šoreiz ir nofeilojis, bet nu tas ir tikai mans subjektīvais.

Link to comment
Share on other sites

ai...bla

Beef, ko tu tur muldi. Es taa dariju studentu gados!!!

Man prieks , ka arii pieredzejushi cilveki sheit izsaka savu viedokli.

Runajot par pret jautajumiem. Meitenes beidzas tajaa briidi, kad pats beidzot klusti pieaudzis un abpuseji sac cienit viens otru. Kad sac novertet to cilveku, kurs tev atrodas blakus, kurs ciena tevi, kurs satricina tevi, kurs apgaismo pelekas sunas, kurs salabo tavu peleko deformeto plauktinju...

Link to comment
Share on other sites

low IQ čaļi, mēriji? :D

mīlēt nav slikti, bet nu šādai stadijai iets ir cauri, 'mīlu mīlu, she is ze best blaa blaa blaa da ņihuja tur nekāda labākā, tiesa man tas bija 17 gados :) nāk nākamās attiecības un tās pats par sevi ir savādākas, tad tu paskaties atpakaļ un apzinies tas, šitas nebija labi....ai man slinkums rakstīt, katram sava pieredze.

tagadējās attiecības arī, viņas ir un es pat nezinu kapēc, jo reāli jūtama ir tikai nasta nevis to pluss.

Link to comment
Share on other sites

Tā jaunības "mīlestība" vispār ir TĀDA melošana sev pašam, ka smiekli nāk! :D Protams - jaunībā to ir grūti saprast. To saproti tikai tad, kad vari ar normālu pieredzi atskatīties atpakaļ uz bērnību un pasmīnēt. Nē! nu + protams ir tāds, ka jaunības mīlestības pasākumi ir ļoti emocionāli iedvesmojoši un tas ir forši! Neforšais tajā visā ir tas, ka viss principā balstās tikai uz "pišanos" un tavas jūtas pret kādu meiteni var nomainīties vienas nakts laikā pēc sarunas ar citu (protams, ka daudz foršāku) meiteni.

Lielie puikas vienkārši tādiem sūdiem vairs neatļaujas tērēt laiku, tādēļ arī attiecības reizēm pat izdodas! Nu jā - ja mēs runātu par attiecību izdošanos un veidošanu, tad es atkal varētu stumt un stumt un stumt, bet tagad iet runa par meiteņu sakoļīšanu. BTW - kad biju uzsācis sezonu pirms kāda laiciņa, tad normāli koļijās un tad atradu sev draudzeni (mums tagad ir vēlviens baby). Un prikoļi - tā meitene, kura mani toreiz atšuva ķipa (vienkārši man apnika ar viņu krāmēties, jo dabuju citu foršāku beibi), pēc 5 mēnešiem raksta, ka viņas vīrs (aprecējusies.. lol) šai ZB un es esot viņas mūža mīlestība! Es visu izvērtēju un nolēmu uzreizu šo neatšūt, bet nodirst garo diršanu un atstāt šo kā rezerves variantu nebaltām dienām! Tā tās lietas ir jādara! :)

Ā - par pašu koļīšanu - tā arī dariju. Gāju uz sporta zāli, solāriju. Trenējos. Ēdu veselīgu pārtiku. TAs bija vispār čau. No visām tām aktivitātēm un veselības sūda man toreiz bija tik daudz enerģijas, ka čiksas domāja, ka lietoju narkotikas! :P nice! Nu - nav svarīgi - tad, kad labi izskatijos, tad arī labi jutos un daudz brīvāk un pašpārliecinātāk varēju koļīt meitenes. Un koļijās nereāli labi.

BTW - pašpārliecinātība ir viena no main īpašībām meiteņu koļīšanā! JA nebūsi drošs, ka sanāks, tad arī nesanāks!

Un atgriežoties pie nocelšanas - vispār jā - jebkuram čalim (kur jau attiecības iet ilgāku laiku un šis ir pārstājis uber-aplidot beibi) var samērā aprakstāmā secībā nocelt čiksu. Nepieciešama tikai plānošana un pareizā pieeja. Runājot par sievietēm - viņas patiesībā ir sasodīti racionālās. Protams, ka skaists smaids un iedegums neiedarbosies tā vienkārši, jo viņas uzreizu visu reizina ar riska procentiem + novērtē čali pēc saviem intuitīvi sabiedriski uzpiestajiem mēriem, lai noteiktu stabilitātes procentus, tādēļ principā formula izdošanās ir :

SEX (izskats/muskuļi/penis) * stabilitātes procenti * uzticēšanās procenti.

SEX = uzkačāšanās + harizma + pārējie sūdiņi

STABILITĀTE = pārliecināt viņu par to, ka jūs būsiet kopā ielgāk un laimīgāk, kā vispār var iedomāties + viņas tagadējās attiecības tāpatās ilgi neturēsies

UZTICĒŠANĀS = sākumā viņa tevi nepazīs un tev neuzticēsies. Jārāda viņai māņi/jāmelo/jāpārliecina, ka tu esi uzticams. Var izvēlēties variantu ar mīļākajiem, jo tad sieviete domā, ka viņai ir izvēle (divi zaķi ar vienu šāvienu) un tā patiesībā arī ir, BET, mīļāko variants ir daudz ekonomiski neizdevīgāks par triecienuzbrukumu un pamieru! :)

Pikaso - lol... bet tavi tekstiņi par mīlestību un to, kas ir pareizi un kas ir labi... es mirstu! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pikaso - ja jau tā, tad uz ko balstās attiecības? Lai atvieglotu tev uzdevumu:

1) uz ko balstās tīņu attiecības?

2) uz ko balstās studentu attiecības?

3) uz ko balstās ģimenes attiecības (+bonus jautājums. ģimenes ar bērnu.)

- Mammu - es gribu ēst!

- Dēliņ! Es tevi mīlu! Dzied circenītis aizkrāsnē, nāc, puisīt mātei azotē... :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

es jums pateikshu to ka nebrinos ka biifu pamet sieva ,berni un pat suns.. jo tas ka vinsh tjipa megjina koljit meittenes bija topa pirms 123123123 23gadiem...

ja es redzetu kadu ta celjam meitenes es vienkarshi njirgtu ar mughhahahahahah smiekliem..

es teiksim tik tiesham neesmu izskata nekads superstars, bet man VIENMER ir katra tusinja meitene blakus, protams pec 2 gadiem attiecibu kad man bija patstavigha meitene, bet nu dzive izjauca lielus planus un lielas domas.. bet tas nekas.. un varu pateikt ka puslidz sakarigi runa vel macho un pikaso. jo vinji spriezj ne tikai par kules izshaushanu nekas nederigas kucees.. ja..es ticu ka biifs vienu esenšal beibi nokljis tapat ka hiveminds, bet neko vertigu vinji tapat nedabus,, ja nu vienigi sifilisu kas tos mudakus nobeigs.. es tiesham biju par biifu augstakas domas..

Link to comment
Share on other sites

Redzi, diversant - tu vienkārši dzīvo kaut kādā jocīgā pasaulē ar sapistu uztveri par apkārt notiekošo. Es vispār ne mirkli nepieminēju Essential meitenes. Un to, ka tev tur baigi meitenes pišas klāt, tad varbūt tāpēc, ka tu nemaz neesi tik neglīts čalis un meitenēm vispār daudzām patīk masīvi čaļi. Citām arī tādi ne visai gudri.. jo tad nav kauns vērt vaļā muti.. :D hahaha!

Gribētu es redzēt, kā tu ņirgtu, kad tavai meitenei kāds čalis būs kaut ko smuku uzdāvinājis un tu atcerēsies par pēdējo reizi (pirms 10 gadiem) gad tu viņai kaut ko nopirki!

Ā--- nu es sapratu! Mēs taču dzīvojam Latvijā! Šeit veči kasa kules un pielej mūli, bet kad pamostas, tad pa nakti burju feja viņiem par to, ka viņi neko nav pievēmuši (vai pievēmuši tikai mazliet) atnes skaistu un mīļu sievieti, kura lūgtin lūdzas, lai viņai reizi nedēļā uzšauj pa seju pa nepaklausību! Jāā.. tā točna esīti nu nekādi tādas beibes nedabūt. Varbūt tikai... hemmm?! Laukos? Diversant?! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pēc šeit rakstītā varētu spriest, ka 17 gadīgs tīnis nevar izveidot normālas attiecības, kuras varētu ilgt vairāk par vismaz gadu?

Esītis jau nav tā vieta, kur meklēt draudzeni (vismaz ilgstošam processam), protams, ir izņēmumi, bet tas kas tur apgrozās ir vienkārši nebaudāms. Tur vispār nav iespējams normāli atpūsties, ja vienīgi neesi tik lielā hlamā, lai tur notiekošo nepamanītu. (Koncertiem nav ne vainas, bet parastie 4dienas un 5dienas vakari ir vienkārši yo).

Link to comment
Share on other sites

visi tik dirsh dirsh, davai tad tagad bildi kaa buutu jaizskatas

Bļe, tur jau tā lieta, ka nav tāda noteikt standarta kā jāizksatās, jūs muļķi! Cilvēki ir fuckin' dažādi, un tie, kas cenšas visus iemest vienā maisā, ir vienkārši nožēlojami dauņi. Punkts.

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

Nē.. nu protams - visi zina omulīgos apaļos čalīšus, kuri ir tikuši pie smukajām (nereti stulbajām) beibēm, bet tas viss caur lielu diršanu.

Piemēram - manuprāt - Wl.Media nav ne mazākās cerības tikt pie sakarīgas meitenes ar viņa tagadējo izskatu (+ tuneļiem.. muahah)

17 gadīgam tīnim var būt attiecības ilgāk par gadu, bet mēs jau te runāt sākām par mīlestību, ne, pikaso?!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Vienas nakts sakari? Nezinu kādēļ, bet man šādi attiecību modeļa piekopēji asociējas ar bezsmadzeņu tipiņiem, gan par vīriešiem, gan par sievietēm runājot. Iespējams stipri kļūdos, bet pēc pieredzes, līdz šim tas tā ir bijis.

+1

sakuma varbutas vienas nakts sakari var likties forshi, bet beigu beigas vienalga saproti ka gribas ko stabilaku

Link to comment
Share on other sites

es tev pateikshu biif ka manas meitenes neviena nav bijushas ar zemu intelektu, un kopigi celojumi un davanas no manis biezhi tiek dabutas.

NU jau tu piebraucui tuvak temai - 17 gadīgam tīnim var būt attiecības ilgāk par gadu, bet mēs jau te runāt sākām par mīlestību, ne, pikaso?!

un jaa.. ir maksla sagaidit svejo, jo tik pat ljoti cik man teiksim patik trausla izskata meitenes, tikpat ljoti citam vinjas nepatik un ar meitenem tapat.. katram ir sava gaume- ir maksla nesadirst dziivi un notureties lidz atrast savejo, nevis uztaisit bernus ar pirmo kas pagadas

Link to comment
Share on other sites

Losis! :D

Tagad uztaisīt bērnus ir dzīves sadiršana? Es, protams, saprotu, ka te katrs perfektāks un ar labākiem dzīves uzskatiem, kā pārējie (jo īpaši pēc līderisma akadēmijas pabeigšanas), bet nu cmon - sadirst dzīvi. LOL!

Tādā gadijumā jau vispār easy - uztaisam bērnus, izpišam vecenes un vienkārši pasūtam un ejam pie nākamās! Gluži, kā tīņu vecumā - apnika šī, nomainam pret jaunu! WOOT tas ir easy! Dzīve kā rožu dārzs! Daudz vienkāršāk, kā veidot attiecības, ģimeni, bērnus.. Piedevām - visu laiku var iemīlēties un runāt par mīlestību.. ahh.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...