Advanceens Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Sveiki! Esmu pieņēmis lēmumu un gribu taisīt sev mazu tunelīti, nekko lielu maksimālais 6mM Un gribu zināt jūsu viedokli, vai vispār ir vērts taisīt? Es gribu zināt precīzāk no kāda cilvēka kuram ir šis tunelis, vai viņs aizaugtu, ja man nepatiktu, vai arī vairs negribētos? tas ir kā kuram, vai arī, ja piem es uztaisu 6mm lielu tuneli mans viņš apnīk un ņemu arā viņs aizaugs un būs auss normāla, vai paliks ar kautkādu caurumu? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Ak dievs vēlviens tuneļu puika. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=43945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Paņem .45 un uztaisi sev tunelīti galvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Ten tagad jābūt tādam smaiļikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) norek, ja aizmaukšu ciemos tu man ar to 45-to lobotomiju uztaisīsi? vienmēr esmu gribējis par caurumu vairāk [ ja tas ir tas, ko domāju ] edit: die spamer die! yeyeyeye 700 posts Edited March 11, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 6 MM tev vienā naktī [man liekas] aizaugs! Topiks ir bezjēdzīgs. Internetā taču ir tik daudz vietnes, kurās šitā tēma ir sīki un smalki aprakstīta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDIIx Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 shitas labs Bet ja nopietnam tad es tev neieteiktu tik lielu tuneli taisiit, pretiigi izsaktiitoes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanceens Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 ko lai labak dara es apm esmu jau 2mm varbut mazak iztaisijis caurumu un vinja mazliet piepamst un paliek tada ka cietaaka, bail ka nesak puužņot, ko lai labāk danemt arā to kramu kas ausi? es itka visu laiku puushu odekalonu lai dezinficeejas../ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 kas tie par tuneliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now