Jump to content
GIGN Forum

Bizness Mazpilseta


MADKILL
 Share

Recommended Posts

daudziem noteikti nav noslepums, ka sajos laikos, kad nav darba, lai +/- normali dzivotu, variants ir tikai privats bizness. Lielaks vai mazaks tas nav svarigi.

Tatad jautajums - Kads bizness tagad varetu aiziet teiksim saulkrastu rajona?

Vasara ir daudz cilveku, bet arpus sezonas?

Bija doma nodarboties ar malku, briketem (kurinasanu), jo privatmajam kurinasana vienmer bus nepieciesama.

Izsakiet viedoklus..

Link to comment
Share on other sites

internets tur kur nav lattelekom

mazliet jau nokavēji sniega tīrīšnas biznesu. agrāk tīrīju pie garažām sniegu par katru garažu 2 ls, piektdiena parasti man bija ap 60 ls :D

beigas bija tā ka uz rokas bija vairs tikai 40, bet atri - njemu traktoru un notiriju sniegu :D

Link to comment
Share on other sites

Diversant - tu vari iziet kaut vait 1000 līderisma akadēmijas, bet tavas biznesa idejas tas neuzlabos! ;)

Nopērc-pārdod, protams, darbosies vienmēr, bet lai šādu biznesu uzsāktu, vajadzēs apstaigāt to rajonu, uz kuru tu plāno tēmēt, un novērēt pieprasījumu, lai varētu mēģināt spriest par attiecīgā piedāvājuma veidošanu. Manuprāt - absolūti neizdevīgs pasākums šodien un Saulkrastos.

Vari sākt lēnām attīstīt kādu normālu biznesu, bet tad vajadzēs lielas sākuma investīcijas. Ja ir jāizdomā biznes, kurš nes superpeļņu + ieguldījumi ir 1000Ls robežās - well... nāksies pasvīst.

Vienu lētu variantu gan varu tev pasviest! ;)

Sameklē apkārtnē krutāko apsardzes firmu (un ja neviena nav, tad galu galā - pats vari lūkoties šajā virzienā). Pēc tam izlīmē pa visiem mērķzonas rajoniem skrejlapas ar savas (partnera) apsardzes firmas reklāmu + iegūsti nelielu pieredzi signalizāciju jomā, lai spētu izvērtēt un konsultēt klientus. Tagad ir tādi laiki, kad cilvēki baidās par savu drošību, bet - ar to, ka reklamēsi mierīgajos Saulkrastos savu apsardzes firmu - ar to vel biznes nesāksies! 3 mēnešus pēc reklamēšanās tev būs jāuzsāk vērienīga apzagšanas operācija un jāiztīra vairāki desmiti māju + dažas arī jānodedzina. Protams - jāsarunā gali vietējajā avīzē, kura par to arī nekavējoties nodrukātu. Veiksmes gadijums - par zagšanām pat pastāstītu degpuntkā!

Un tad gan cilvēki skries likt signalizācijas un tad arī sāksies lielā peļņa!

Tā lūk! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

MADKILL, kas ir tas, ko māki, kāda darba pieredze Tev ir bijusi?

Esi jau kādu biznesu taisījis? Varbūt esi kaut kur aktīvi līdzdarbojies?

Jo no zila gaisa idejas saukt - pats redzi kā sanāk :)

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka saulkrastos tikpat ka nav noziedzibas, tas ir fakts. :)

Es vnk pie sevis domaju, vai tiesam nav kkas tads, ko var uzsakt.

Saulkrastos ir tirgus, 2fenishi, 2 ELVI. Sovasar atveras vienigais klubs saulkrastos "Katrinbade". Gimenes bizness. Un tur nauda plust griezdamies. Un neka vairak tajos saulkrastos nav,

Link to comment
Share on other sites

tur ir taa fiicha ka neka nav.. tik tiesham padoma kas tev sanak un darbojies

biju ukraina atpusties un tur ta konkurence ir kudi lielaka - tu staigaja parasts vafelju tirgotajs , bet rigoja neparasti - oruzhije, narkotiki, spiirt, vaflji.. un protams aka es nopirku!

Link to comment
Share on other sites

Šitais tev nekur tālu neaizies un labi ar nebeigsies, alkohola un cīgu tirgotāju pietiek lv un peļņa ar nav vairs tā labākā, citās valstīs šādu fīču vari taisīt, tur ar tā naudiņa nāks, nevis kādā mazā bedrē..
Link to comment
Share on other sites

Bija doma braukt uz krieviju, ieprikt daudz letak un pardot seit. Krize latvija. Cilveki gan benzinu, gan cigas sak pirkt kontrobandas. Un sis bizness tiesam labi iet. Vecajam, pazina benzinu visu laiku ieved no krievijas, pardod seit, nesen nopirka maju un jaunu masinu. :) Bet protams, tas atkal ir Pirkt-pardot, un tas nav gluzi tas, ko es velos.

Link to comment
Share on other sites

Teiksim, manā rajonā ir vismaz 4 točkas, kur var iepirkt dzīto kanžu, kontrabandas cigaretes, alkoholu un, ja sarunā, tad arī benzīnu. Un tas ir mazajā Liepājā, pie tam pašā nomalē... Nezinu gan, vai tas bizness ietu no rokas, pie tam tas risks, par kontrabandas ievešanu ir jāuzņemas uz sevi, kā arī uzglabāšana un izplatīšana - tas ir milzīgs risks, kā arī milzīgi sodi, ja nu pieķer ( tfu, tfu, tfu ). Nu, ja tu spēsi piedāvāt cilvēkiem pieejamākas cenas, kā arī pats no tā spēsi uzvārīties - uz priekšu.

Link to comment
Share on other sites

Ja, patiesam, ir ari tur kadi 2 serisi kurus pats zinu. Bet nu sadam biznesam ir jaiegulda un padaudz. Bet doma laba, vieta kur sada alternativa jau nebutu. :)

Runajot par kontrabandu. Cilveki tak nav stulbi. Kautkada nauda tiek maksata mentiem, gan ari uz robezas. Bet nu ar tadu lietu butu janodarbojas, kad vairs nav izejas, ka izdzivot. Jadoma talak..

Link to comment
Share on other sites

Cik pats esmu saskāries, labs serviss ar normāliem cilvēkiem, kuri nenovelk pus gadu un tad ķeras klāt darbam, ir liels retums. Viņi tevi apčakarēs ar vislielāko prieku, ja tu radīsi kaut mazāko aizdomu, ka tu no mašīnas neko nejēdz. Viņi tev noplēsīs naudu par tādu remontu, kas tev 100 gadus nebūtu nepieciešams. Ja ir zināšanas, pieejami cilvēkresursi, kā arī nauda, tad arī serviss ir laba doma biznesiņam.

Link to comment
Share on other sites

tu no nekā gribi pelnīt kaut ko? Maini domāšanu.

Kā tas umņiks Rīgas gaisu pārdod kārbiņās :superlol: protams atrodas jau pastulbie tūristi, kas ko tādu pērk, bet tik un tā tur kapeikas sanāk nopelnīt.

Jo vairāk tu ieguldi, jo vairāk nāks atpakaļ, neiguldot neko tas pats nekas arī nāks atpakaļ.

Vienu izcilu itāli gan es zinu, kurš ar vienu brašu ideju nopelnija - easy, elpojošās apavu zoles, firma GEOX, kad jau apavu biznesā esošajām firmām piedāvāja savu revolucionāro ideju visi atteica, džeks pats izveidoja firmu, tagad visi mīž karstu no viņa 2,9 miljardus vērtā uzņēmuma :muahaha: tas tā offtopikam, ka daudz arī nevajag, tikai vienu ideju.

enīvej aizņemties tev nāksies.

Kā tur parasti māca, veiksmīgam uzņēmējam ir jāmāk uzņemties risks.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Gribi sākt nodarboties ar kontrbandu - sāc gatavot tādu mūri ap māju kā Milleram, vari arī nedaudz padomāt par sašaušanu.. Bet tā izdomā normālu ideju un tad to reālizē, nevis domā kā kādu atkal appist vai nopirkt, tālāk pārdot. Var mēģināt kaut ko ar pārtiku saistitu. Teiksim pārtikas piegādi uz mājām, nezinu gan, cik rentabli tas būtu.

Link to comment
Share on other sites

1) Saulkrastu sākumā, pie Baltās kāpas

2) Braucot no Rīgas īsi pirms Elvi Pēterupe (lielā sarkanā māja), labajā pusē

3) 20m tālāk kreisajā pusē, aiz saimniecības veikala (bijušā Woodpecker)

4) pie Saulkrastu estrādes, iekšā čuhņā

Lūk šis gan varētu strādāt. Saulkrastos ir dahera penšu, kuri dzīvo galīgā dirsā, arī cauru ziemu. Daudzas preces var sapirkt Super Netto (tuvākais Ādažos).

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...