AmE Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Vai tas ir iespējams, ka es ar savu steamed CS izslēdzu serverus? šodien pabiju 5 dažādos zm serveros (dažādos laikos), kuri vislaik slēdzās laukā. Kamēr es neesmu iekšā tikmēr zm serveris strādā un strādā un viss ir kārtība, tiklīdz es eju iekšā tā uzreiz "server shutdown" pēc kāda laika servers ir atkal kārtībā un kā eju iekšā tā shutdowns... Serveri latviešu. ievēroju sakritību tikai tagad naktī ;D Es reiz pieredzēju gļuku (sen)- ja es vienīgais uzrakstu /rank, tad serveris crash'o... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 offtopic - stay out of my favorite servers bet ja godīgi neticu pat ka tā varētu būt ar non-stīmu mby ja kāds csam piekodējis klāt to shitu kas crasho un iedevis tev cs'u ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 Es zinu, ka izklausas izcil neticami, bet skaties, ieiesi serverī, un pagaidīsi kad es iešu iekšā, un būs brīnums - shutdown, un tā vairākiem serveriem (tieši zm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pIIIs Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Sodien daudziem hostingiem crashojas servers man ari, bet nez kpc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now