Jump to content
GIGN Forum

R.i.p. Tf2.gign.lv


Teddy
 Share

Recommended Posts

Serverim varētu pievienot jaunas kartes , jo principā visu laiku 3 kartes iet uz apli : badwater, dustbowl un goldrush. Tāpēc jau visi mūk uz citiem serveriem , jo tas reāli jau ir piebesijis , un es ,piemēram, labāk uzspēlēju gejuxā , tur vismaz lielāka karšu izvēle.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja ārzemju spēlētājiem nepingo briesmīgi, tad pie tf2 movijiem vajadzētu likt invaitu spēlēt gignā :)

Jo kso tiešām ir daudz Eiropas, Skandināvijas un Krievu spēlētāji. Ar latviešiem serveri nepiebarosi :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

no savas puses varu piebilst, kad nezinu kāpēc, bet uz mana kompja spēlējot kaut vai pilnā serverī gignā ir mazāk jūtami lagi nekā tajā pašā kso vai gx, tas ir pirmais iemesls kāpēc tieši šeit spēlēju, otrkārt protams patīk ka ir latviešu-krievu publika un ir viegli komunicēt.

Pie mīnusiem protams kā galveno var minēt, komandu balansu, jo bieži vien manīts, ka cilvēki skrien prom, deļ tā ka kāda no komandām taisa spawnkilu. Par ko viņi paši protams ir ahujenajā starā un viņiem tas liekas normāli, ka pretinieki 10 minūtes no vietas no savas bāzes netiek ārā un cik tas nebūtu dīvaini, tad liela daļa no tiem spawnkilleriem ir gigna top100 spēlētāji, bet nu labi to var norakstīt uz spēlētāju kultūru. Par to ka ir dubultais balanseris to arī gribēju minēt, bet skatos, ka kāds ir pasteidzies pirms manis, jo tiešām likās smieklīgi dažās reizes, kad tevi worma balanseris pārmet un pretējo komandu un savukārt iebūvētais balanseris pārmet atpakaļ :D

Nu par kartēm jau laikam nav jēgas stāstīt, bet ieteikt var būt varētu uztaisīt kkādus dienas un nakts mapcycle.

Vel var minēt adminu trūkumu, kas varētu uztaisīt kaut vai to pašu scramble vai nomainīt mapi un vienīgo ko pēdējā laikā esmu pamanījis ir tas pats Tedījs. Par to ka tie jaunie spēlētāji bieži pazūd, ja viņus visu laiku atvāc, gan domāju ka labāk, lai ir tā kā ir, un man personīgi interesantāk spēlēt ir ar spēlētājiem kas māk spēlēt, nevis ar kkādiem 12 gadīgiem lašārām, kas bieži vien pamanās uzbūvēt sentrīju priekšā tavējam utt.

Non-Steam serveri taisīt man šķiet būtu vnk grēks!

Bet galvenā problēma, kāpēc nav tāda TF2 spēlētāju pieplūduma, ir tā, ka cilvēkiem vnk dzelzis nevelk, jo tiešām, lai kaplētu pilnā 32/32 spēlētāju serverī vajag normālu aparātu!

Link to comment
Share on other sites

gign serverī nevajadzētu baigo problēmu meklēt.

Es domāju, ka tu kļūdies jo paskatoties uz to, ka gign tf2 servers pirms kāda pusgada bija ļoti apmeklēts negribās ticēt, ka ~40% no spēlētājiem vairs nespēlē. Varētu būt arī tā, ka kādreiz kad gignā bija lagi (lai gan man viņi nekad nav bijuši), spēlētāji samierinājās, bet tad kad šī problēma palika arvien uzbāzīgāka viņi gignt tf2 pameta pavisam.

Kā jau es iepriekš minēju vajag taisīt dažādus eventus, kuri ir saistīti ar klašu ierobežojumiem. Respektīvi sniper only day vai arī 50/50 medics-heavy.

Es pirms kāda pusgada spēlēju kaut kādā ārzemju serverī, kurā varēja parastas dienas laikā diezgan viegli tikt, bet tad kad tika veidoti šie eventi serverī tā arī nevienu reizi netiku, jo servers uz tām 2 eventa h bija nepārtraukti pilns. Paļubomu, kāds, kas spēlē serverī tikai dēļ eventa kādu reizi iegriezīsies arī parastā dienā.

Varbūt tomēr ir vērts padomāt par non-steam servera palaišanu. Zinu, ka tas radīs virkni problēmu un izteiktu nepatiku no citu spēlētāju puses, bet vismaz sererī būs dvižuha.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Par tiem lagiem varētu tik daudz vairs neteikt..Pēdējos 2 mēnešus bombīju no UK un man pings turas ap 40-60. Sliktākais, kas ir bijis - 100.

P.S. Viena lieta gan nahrenizē nereāli, tas, ka gign idle serveris karas ntās reizes dienā...jau tiešām zb, minimizēju to logu un ik pēc kāda laika skatos, ka visi ir izmesti ārā, jo servaks restartējies.

Moridin|<CopLin>

Edited by SharpShooter
Link to comment
Share on other sites

Pagariniet laiku autokickeri, savādāk pie mapes maiņas nevar paspēt uzpīpēt!

Palīdzēs atmest pīpēšanu :nope: Bet jā, man liekas varētu uzlikt lielāku laiku, jo piemēram tu aizej uztaisi ēst, a tu jau ārā no servera esi izmests. BET tgd ir viegli tikt atpakaļ, jo viņš ( kaut cik tas izklausās skarbi un skumji ) ir pustukšs. :sorrrrry:

Link to comment
Share on other sites

Ak nē, Tevi apgrūtina un liek ierakstīt konsolē retry komandu. Ja serveris piepildās, tad kādēļ citiem ir jāgaida uz Tevi, kamēr cep savu cepeti, šmorē kāpostus vai kauj cūku.

Pats tiktiko dabūju jauno videni, kādu laiku nebīju spēlējis, bet īsti nezinot situāciju serverī Lavrixa doma ar eventiem ir lieliska! Protams, ir nepieciešami vairāk paziņojumu, lai neaizmirst tādu lietu kā tf2. Ir nepieciešams galvenajā lapā vairāk ziņas par serveri un tajā notiekošo kā arī vajadzētu vairāk eventus - tautai ir jāatgādina par tādu lietu kā tf2.

Nevar nepiekrist arī macho par tf2 spēlētāju skaitu. Manuprāt, pēdējie apdeiti, lielais informācijas apjoms un pārējie šiti ir nedaudz nomocījuši šo spēli, vismaz man ir tāda sajūta, iespējams arī citi gign spēlētāji ar to saskarās..

Link to comment
Share on other sites

Cik es zinu tautu serverim var piesaistīt padarot to ērtāku un patīkamāku spēlētājiem, ja jums tās 10 minūtes ir tik dārgas, neņemiet nost. Kā jau teicu, nav vienīgais serveris :)

Link to comment
Share on other sites

Es atkal izdzēsu steamu un tf2 no kompja, jo 3 nedēļas iedevu sievai paroli un nespēlēju, bet kā paprasīju atpakaļ tā vairāk kā nedēļu atkal nokapāju un sajutos atkarīgs :)

Offtopic: SharpShooter ko Tu UK dari? :)

Link to comment
Share on other sites

Piedod, ka neesmu tik kruts un nenopīpēju cigareti ar vienu dūmu..anyway, tas neattiecas tikai uz pīpēšanu. Esmu vairāk nekā pārliecināts, ka vēl kāds būtu iepriecināts, ja tik ātri neizkikotu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...