ZnT Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Es gribētu paprasīt palīdzību , ja varat lūdzu palīdziet Vnk ieejiet un tik pat ātri izejat , max 5sekundes darbs http://www.e-castig.com/ Paldies. Tas nak , kā spams , bet kā palīdzība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ahahah1 Un tu tici, ka tu winesi to price pec tam, kad bus 2000 klikski uz to lapu?! NEEESI NAIVS! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Un tu tici, ka tu winesi to price pec tam, kad bus 2000 klikski uz to lapu?! NEEESI NAIVS! Beefs Nu es tam neticu , bet domāju , ka es spēšu savākt tos 2000klikšķus un tad jau redzēt kā būs Edited March 1, 2010 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 zini bez spamošanas visās malās tādam ierindas statusa cilvēkam būs ļoti grūti savākt 2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts