dyversant Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 vārdu sakot pasakiet man luudzu kā šajā video redzamo var padariit aatraaku, nu ta lai izskatas ka ir atrak. spiedu buciitim cik vareju, bet ar visu blokji pat nekas pratiigs nesanaak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 caur vegas paatrini video...+ mby pievieno kautkādu "tuneļa effektu", vai arī pārklāj video..nu, ka redz tākā divas mašīnas..kad uzrāviena brīdī rodas 2 autiņi un, tad pirmais, caurspīdīgais, autiņš beigās panāk otru un saplūst vienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 janostada jautajums taa, kursh man var palidzet to izdariiit?? saprotu ka neko no ta nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Es smietos, ja kāds urlabāns tev to kameru nozagtu, kamēr tu gonko Cik sekundēs līdz simtam rauj uz asfalta vasarā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Noliec kameru pareizā lenķi, izvēlies labāku apgaismojumu + jauc klāt video no cockpita un no sāna, kur filmē riteni. Viss labāk ātruma efektu var panākt filmējot no blakus braucošas mašīnas vai kā tamlīdzīgi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 piedod, bet kāda jēga ar 318is taisīt tādus video un vēl censties paātrināt? nu nav tam aparātam jaudas. labāk būtu priecājies par ekonomiju, nevis centies no ēzeļa zirgu uztaisīt! :shura: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 ko vajag to vajag.. jamais ir nochipots ta ka nekada ekonomija nav, un vasaru vel nav redzejis nu ir ta ka ir video tikai tas kursh ir, jo vajag zhetonvakaram intro video, talak jau iet citas shtelles.. un galu gala, tas nav mans man tikai veca huliganka ja bmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now