Jump to content
GIGN Forum

Mape

MrEgo
 Share

Recommended Posts

Nau liela(FY mape)

Nosaukums- Fy_falling

Spēlētāju sloti- 15 katrā komandā

Lejuplādes links(Failiem.lv) - te

Screeni(bildites.lv) - te un te

Man komentārs- Varbūt nav diez ko izcila mape(tāpēc dodu jums novērtēt) bet pirmā no manām mapēm, kuru varu saukt par daudz maz labu, un spēlējamu

Tāpēc ielieku šeit lai ievērtējat, un kad būšu noskaidrojis ko daudz maz cilvēki par šo mapi domā varēsiet Topicu dzēst.. :)

Mapē spelētājs sāk ar nazi.. braucot lejā pa "slidkalniņu" viņš lejā pie paša slidkalniņa(braucot lejā var savākt,un var paslīdēt garām vai pāri) var dabūt tmp(tikai 3 pie katra slidkalniņa) un HE granātu(15 pie katra slidkalniņa).. Mapes gaitā(vietās kur jau tu riskē skriet zem pretinieku lodēm) ir Ak47(3); M4A1(3) un m249(1), kā arī Scaut(3) AWP(1) un Armori(8)

Mapes apakša ir tumša un rada papildus spriedzi(vai intrigu, nezinu kā to saukt)

P.S. Sniper Rifles ir nolikti jau vietās kur spēlētāju var nošaut no jebkuras vietas,bet to var paņemt tad kad jau pretinieki nošauti(Līdzīgi kā aim_map AWP) un ar viņiem var šaut pretiniekus jau no savas bāzes, kas tev šāda tipa mapē ir liela priekšrocība..

Šitas jāspiž? (drošības labad)

EDIT: tiku mapē

Apskatiju mapi:

Mape (man liekas) par mazu (priekš 15:15 spēlētājiem),jo mačs neilgs ilgāk par 5 sekundēm un šaubos, ka pa tām kastēm lēkājot no ūdens līdz awp var paspēs, tajās mača beigu pēdējās sekundēs. Te domāts ka var staigāt, un ka no spavniem var tur uzreis uzlekt?

Edited by kartupelis

ideja laba , bet vinu nekur nevar ielikt tadu kari FPS - 10 dazas viets kau main parasti ~100 FPS

lago nezeligi a ja vel spelejot ar cilvekiem tad vispar kas bus! tas mirgojosas lampass rada lielus lagus un tas ka parak maza karte!

Nu nezinu, man itkā kad spēlēju nelagoja..

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...