Jump to content
GIGN Forum

Raustās / Pazūd Bilde.


naziic
 Share

Recommended Posts

Hai!

Tātad, pēdējā mēneša laikā ir problēmas ar datora bildi. Ik pēc kāda laika screens ielago, sāk raustīties un parādās visvisādas švikas monitorā, tad bilde arī pazūd, t.i parādās melns ekrāns ( skaņa gan nepazūd ).

Kad tas viss sākās, ievēroju, ka, tam notiekot safe modaa, es varu nospiest ESC un bilde uz mirkli atkal parādās - nodomāju, ka vīruss. Tā nu visu pārinstallēju, nopriecājos, ka viss labi strādā, bet atkal parādās šie gļuki.

Izskatās aptuveni šādi -

http://www.exitmusic.lv/up/u/video_striped.jpg

Kvalitāti gan nesanāc samazināt.

Pēc šāda attēla, parādās melnais ekrāns.

Interesē kā varētu noteikt, kas pie vainas? Pārsvarā ja ar datoru neko nedara, tas nenotiek. Citreiz pie minimālas slodzes sākas šie gļuki, citreiz pie lielākas nekas nav. Bilde pazūd, bet skaņa ir. Video karte GeForce 6600.

Link to comment
Share on other sites

Nu tā ok, pameklētu vietā jaunu ( cik vispār varētu par kādu 6600 ~ 256mb atdot ? ), bet teiksim tagad kādu laiku tas gļuks nav bijis, sanāca pat tf2 uzspēlēt ar normālu fps :) Ļoti nepatīk tas, ka ir `neregulāras problēmas` tādejādi nezinu īsti, kas pie vainas un ko vajadzētu mainīt.

Link to comment
Share on other sites

:D

Piekriitu, pie vainas varetu buut vai videokartes parkarshana vai ari vina jau ir nokauta. tieshi tas pats bija man - saakaas ar gljukainu attelu pectam jau palika ekrans melns. beigu beigas kartejo reizi restartejot datoru sanaca ka par Biosu talak neaiziet un izsledzas ekrans :lohs: ( sakuma biosa burti katrs sava krasa bija :superlol: )

P.S - RIP Nvidia GeForce 7600 -_-

Edited by SnowY^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...