CieTumniekS. Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Sveikiņi.. Tāatad es gribeetu uz war3 servera acc... Daudzi saka ka man wh, taadeelj aizsuutiiju DEMO apraavaas 1.)gribeetu slap, slay, kick, ban ,admina chatu, gagg, ungagg, votemap, changemap. Slap.-Slapotu tos kuri kempo.. Slay.-Slayotu tos kuri ir AFK..(nekustaas) Kick.-Kikotu spamerus... Ban.-Ja spamotu daudz, banotu, chiitotu-banotu, MAT for ADMIN-banotu... Admina Chatu.- Rakstiitu piem: MISSION OR DIE!, lai pilda misiju vai mirs.. Gagg.-Lamaajaas( tie kuri nezin-MAT) Ungagg.-Par aatru nonjemtu muti, kr4 Gagg Votemap.-Daudziem un man nepatiik mapes, uzliktu voti Changemap.-Mainiitu, vai atstaatu mapi. Refused or Accept.. Tas arī būtu viss. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 KĀ PRASĪT TIESĪBAS? Ja vēlies tiesības, atrodi adminu, kas spēs pateikt par tevi labu vārdu. Savā topikā norādi šī admina niku. [...] Nākamajam postam pēc tava posta ir jāseko tā admina, kas tevi iesaka, postam. Ja tas nenotiek 2 dienu (48h) laikā, tu tiec apbalvots ar 14 dienu (vai ilgāku) atvaļinājumu, tavs topiks tiek dzēsts. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=10545 Ja tu uztaisīsi vēl vienu debīlu topiku, nobanošu uz mūžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts