Doruu Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Sveiki tauta. Vēlējos paintresēties, varbūt kāds zin, kāpēc es nevaru ielikt čhatu savā mājaslapa. ( Chata izskats ) Prasu jau daudzviet, bet taa ari galiigu atbildi neesmu saņēmis. Varbūt kāds no jūms zinās, kas par lietu?! ( Novilkt Chatu ) Lūdzu palīdziet, izsakiet savas domas, kas varētu būt par vainu, uzklausīšu visus.! Edited January 25, 2010 by Doruu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Kristāla bumba saplīsusi, nevaram uzminēt, kāpēc tu nevari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doruu Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Nesapratu tavu atbildi. Kāda vēl kristāla bumba Nē, bet tiešām lūdzu, varbūt kāds tiešām zin, es no šādām lietām daudz nesaprotu, tāpēc tāa. Palīdziet lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ja tas čats atsevišķi instalējas tad ieinstalē un ifreimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doruu Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 ja tas čats atsevišķi instalējas tad ieinstalē un ifreimo. Klau, tu man šo chatu nevelies ludzu uzinstalet ? Es vienkarsi no šam lietam nesaprotu njeko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 nē nevēlos kam tev tik krutu čatu? uztaisi vienkārši tabulu chat(id,name,text,ip,added) un tad kā komentārus vieno iekšā un attēlo SELECT * FROM chat ORDER BY added DESC LIMIT 150 ja vajag kko jautā PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now