Latvianhawkk Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Sveiki ! Esmu regjistrejies gign foruma jau kaadu gadu man liekas - tagad gribeju ieiet gign failu sadalja , bet man nenjem preti manu acc [username un pass] ... vai es kautko nepareizi daru vai ari ir tas variants , ka foruma es tieku ar sho acc , bet pie parejas informacijas es tieku tikai regjistrejot vel vienu acc ? vobshem ar shadu sistemu saskaros 1. reizi - tapec ta isi un kodoligi varetu kads pateikt man ludzu , kas ta man tagad jadara lai tiktu pie failu glabatuves ? Paldies jau ieprieksh .. Edited January 16, 2010 by Latvianhawkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Mājaslapā un forumā ir dažādas reģistrācijas... uzraksti man steam čatā savu e-mail un nosūtīšu ielūgumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latvianhawkk Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 labi paldies par infu - tulit aizsutishu tev email Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts