ry. Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Lieta tāda, ka iegādājoties jaunu kompi sākās problēma ar peli. Draiveri pelei nav. Ieejot spēlē CS, kustinot konsuli vai griežoties tāda sajūta, ka pele peld, takā ar aizkavi nelielu. Kā to labot? p.s ka ir pareizi portativajam, turet pieslegtu vislaik pie vada, vai atvienot, kad ir uzladejies un pievienot, kad lādējās āra. Edited January 16, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Sensivity pamēģini pamainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 mouse fix nepalīdz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 Ari NFS man ir tāda pati problēma. Visās spēlēs. w7 OS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Kāds peles modelis? Totāls noname? Portatīvo turi pie vada. Ja neraustās elektrība, vari arī izņemt akumulatoru. Baumo, ka tas paildzina akumulatora dzīvi. Man gan pēc 15 mēnešu lietošanas, portatīvajam 90% atrodoties pie 220V ar iebāztu aķi, tā darbības laiks nav diži mainījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Labtec un otra ir A4tech G6. Pie otra un trešā portatīvā viss ok. Tātad pelē vaina nav. hmmm p.s PC reku, ja nu tajā ir vaina. http://www.1a.lv/special/akcijas/?aid=2104702 p.s 1 pele ir bezvadu otra USB Edited January 16, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 Problēma joprojām aktuāla Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 Triplposti nerullē!1 Varbūt ir kāds forums, kur es šo problēmu varētu izklāstīt un arī operatīvi rast risinājumu tam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) tur pele nav vainīga bet kautkas iekš PC vsync vai kkāds tāds murgs - man arī tā bija p.s - vnk dodu padomu lai tu tur tumsā nečamdies Edited January 26, 2010 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 Un atcerēties tu nekādi nevarētu? Baigi kaitina šitā štelle. Netā neko tādu ar neatrodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Ja nemaldos, tad vaina bija peles akselerācijā un caur kontrol paneli pie Mouse settingiem to varēja atbilstoši izslēgt vai ieslēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 To man jau 1 programmētājs teica, mēģināju kautko, bet nekādu izmaiņu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 loģiski ka neko nelīdzēs,jo tas prikols vienkārši parādās "random" momentā man tā ir bijis,izdzēsu konfigu kko tur nVidia control panelī uz performance sačinīju beigās aizgāja,bez nekādiem accelators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Prikols tāds, ka man ir nvidia karte, arī draiveri ieinstalēti, bet Cpaneli kartei atrast nekur nevaru!? WTF? :/ p.s ieks tf2 man ar to problemas nav. Pec 20 min parbaudisu ka ir ar css. AR css arī viss ok, pele nepeld. Tātad problēma tikai hl1 dziņos. CZ, 1.6 - Pele peld. Edited January 27, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) tev divkodols? amd? tam amd ir kautkāds dual core optimizer kurš domāts vecās spēles piečinīt vēl vari vnk affinity uzlikt tikai uz vienu kodolu. Lai arī kā ieej Nvidia Control panelī paņem Advanced,sameklē 3d settings noslēdz vsycn un visu uzliec uz performance - tā itkā būtu visam jabūt kārtībā Edited January 27, 2010 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Man ir Intel centrino dual coors. Nvidias panels nav pie try ikonam. Kur vinu vel var atrast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Uz desktopa labā peles poga un tur nav Nvidia izvēlne? Hmm, par dual core optimizētāju nemaz nezinu - man ir dual core jau 2. gadu un peles kādas vien nav bijušas, entie formati, entie windows, bet ne reizi neesmu saskāries ar līdzīgu problēmu dēļ dual core. Bet mēģināts nav zaudēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Ar otru pogu spiežot arī nav nvidias izvēlne. Mēģināsu no orģ. mājaslapas dabūt vēlreiz draiverus un uzinstalēr, kaut arī es viņus jau nesen instalēju, bet cpanelis neparādījās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now