Jump to content
GIGN Forum

Pele Peld

ry.
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka iegādājoties jaunu kompi sākās problēma ar peli. Draiveri pelei nav. Ieejot spēlē CS, kustinot konsuli vai griežoties tāda sajūta, ka pele peld, takā ar aizkavi nelielu. Kā to labot?

p.s ka ir pareizi portativajam, turet pieslegtu vislaik pie vada, vai atvienot, kad ir uzladejies un pievienot, kad lādējās āra.

Edited by ry.

Kāds peles modelis? Totāls noname?

Portatīvo turi pie vada. Ja neraustās elektrība, vari arī izņemt akumulatoru. Baumo, ka tas paildzina akumulatora dzīvi. Man gan pēc 15 mēnešu lietošanas, portatīvajam 90% atrodoties pie 220V ar iebāztu aķi, tā darbības laiks nav diži mainījies.

tur pele nav vainīga bet kautkas iekš PC vsync vai kkāds tāds murgs - man arī tā bija

p.s - vnk dodu padomu lai tu tur tumsā nečamdies

Edited by GEAR

loģiski ka neko nelīdzēs,jo tas prikols vienkārši parādās "random" momentā man tā ir bijis,izdzēsu konfigu kko tur nVidia control panelī uz performance sačinīju beigās aizgāja,bez nekādiem accelators.

Prikols tāds, ka man ir nvidia karte, arī draiveri ieinstalēti, bet Cpaneli kartei atrast nekur nevaru!? WTF? :/

p.s ieks tf2 man ar to problemas nav. Pec 20 min parbaudisu ka ir ar css. AR css arī viss ok, pele nepeld. Tātad problēma tikai hl1 dziņos. CZ, 1.6 - Pele peld.

Edited by ry.

tev divkodols? amd? tam amd ir kautkāds dual core optimizer kurš domāts vecās spēles piečinīt vēl vari vnk affinity uzlikt tikai uz vienu kodolu. Lai arī kā ieej Nvidia Control panelī paņem Advanced,sameklē 3d settings noslēdz vsycn un visu uzliec uz performance - tā itkā būtu visam jabūt kārtībā

Edited by GEAR

Uz desktopa labā peles poga un tur nav Nvidia izvēlne?

Hmm, par dual core optimizētāju nemaz nezinu - man ir dual core jau 2. gadu un peles kādas vien nav bijušas, entie formati, entie windows, bet ne reizi neesmu saskāries ar līdzīgu problēmu dēļ dual core. Bet mēģināts nav zaudēts.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...