Jump to content
GIGN Forum

Renault Laguna 94'


RaWrRr
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Gadījās ķibele ar Renault Laguna (94-5 gads). Nevar atvērt mašīnu, tā kā atslēgu no pašām durvīm vispār nav (iepriekšējais saiminieks padirsa), tad var atvērt tikai ar centrālo atslēgu, bet problēma tāda, ka šodien, kad atnācu pēc darba atsakās vispār reaģēt uz pults signāliem.Jau iepriekš ar to bija problēmas, ka vajadzēja uzspiest, kādu laiciņu paturēt un pielikt pie kādas konkrētas vietas lai tā reaģētu, bet tagad vispār atsakās reaģēt.Mēģināju mainīt pašai pultij batereju, mēģināju izmantot rezerves atslēgu, likt tajā arī jaunu batereju - no success.Kāds man var pateikt - where's the problem? varbūt kkas aizsalis? Tagad sanāk baigā ķibele, ja arī es atveru durvis kaut kādā citā veidā, iedarbināt nesanāks neizmantojot pulti, jo tur stāv kaut kāda ūber oldschool pretaizdzīšanas sistēma, ka vajag aizslēgt un atslēgt durvis izmantojot centrālās pulti, tikai tad var iedarbināt. Maybe ja kāds nezin, kas par problēmu ar pulti, kāds varētu pateikt, kā atslēgt mašīnu? Vismaz uz mājām to varētu aizvilkt, paprasot kādam korišam :unsure:

hAlp?

Link to comment
Share on other sites

Pašam ir megane. tādi sūdi nav bijuši.

Centrāla vispār nestrādā vai vnk durvis nevari atvērt?

Un kā var nebūt parastās atslēgas? Kā tu mašīnu palaid? Tik nesaki ka ievadot kodu. :)

Edited by lazda2
Link to comment
Share on other sites

ja tev ir orģinālā signalizācija(kur atslēga ir arī signalizācijas pults), tad tev iespējams ir nobrucis signalizācijas kods, kuru vajag pārakstīt. Otrs, tev atslēgai ir nopisies stara diapazons, tad nāksies pasūtīt jaunu atslēgu(maksā ap 100ls).

Pārbaudi vai vispār dod staru. kā? paņem ieslēdz telefona fotokameru un paspaidi atslēgu, ja tev redzama kaut kāda gaismiņa, tad visticamāk ir nopisusies atslēga..

3) vai tu liec bateriju ar pareizu kodu? nevar prosta ielikt jebkuru baču, uz baterijas ir kods ar kuru pults strādā. viņas gandrīz visur var nopirkt, tikai nosauc to kodu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...