Jump to content
GIGN Forum

Tekken 6, Street Fighter Iv, Soul Calibur Iv

fighting
 Share

Recommended Posts

20.02.10. Rīga "The Fight For Cake"

Īpašs čempionāts. Kas notiks šajā dienā? Pareizi! Eiropiešu Street Fighter IV spēles versijai ir dzimšanas diena ? viens gads.

Šī notikumā godavārdā, Rīgā (Latvijā) 20 februārī klubā NERV (Brīvības 121) notiks fighting žanra videospēļu turnīri sekojošās disciplīnās:

Street Fighter IV

Tekken 6

Soul Calibur IV

12.00 ? reģistrācijas sākums

13. 00 ? reģistrācijas beigums, turnīru sākšana

Visu disciplīnu fināli notiks čempionāta beigās. Visi turnīri notiek pēc sistēmas full double elimanation (līdz uzvarai divos matčos). ?Pauzes? uzspiešana spēles gaitā nozīme zaudējums raundā (jūs nododat uzsvaru pretiniekam) vai pretinieks var jūs piedot. Kontroles uzstādījums notiek pirms jūsu kārtai spēlēt. Vēlams ņemt līdzi savējos džojstikus/stikus. Būs adapteri no PS2 uz PS3.

Maksa par ieeju ? 2 Ls (par telpas nomu ). Maksa par dalību vienā disciplīnā -1 Ls, divās disciplīnās ? 2 Ls, trīs disciplīnās ? 3 Ls.

Balvas:

Pirmā vieta ? tematiskā torte (drīz būs foto, neapmierināto nebūs noteikti)

Otrā un trešā vieta - mierinošās kūkas

Noteikumi:

Street Fighter IV

Street Fighter IV PS3 versija

Versus Mode, 2 (3) Rounds, Round Time - 99s. Handycap - max.

Tekken 6

PS3 PAL spēles versija.

Versus Mode, Guard Damage off, 100% Health, Round Time - 60s, 3 (5) Rounds , Round Select ? Random, azliegts izmantot Item Move.

Soul Calibur 4

Soul Calibur 4 PS3 Version 1.03

Versus Mode, 100% Soul Gauge/Health, Round Time - 60s, 3 (5) Rounds, Round Select - Random, aizliegts izmantot: paštaisītos/bonus characters, Yoda, Algol, Darth Vader.

Pamattēma - http://www.fighting.ru/forum/viewtopic.php...=170834#p170834

Apspriežam, uzdodam jautājumus un iepriekš reģistrējamies.

Edited by fighting

tu neatbildēji uz manu jautājumu - vai es savu xbox360 kontrolieri priekš PC (ar usb kontaktu) varēšu tur izmantot?

jo cik man zināms, nevar tā vienkārši xbox360 kontrolieri pieslēgt pie PS3 un cik es sapratu, tad tur viss notiks uz ps3.

Nē, bet kas es jau teicu daži cilvēki, kuri spēle uz PC un Xbox360 nāks spēlēt uz PS3, jo atšķīrības geimpados nav ļoti nozīmīgas un ir diezgan viegli pierast pie jauna kontrolera. Pirms čempionāta sākšanas būs laiks sasilties.

Jā, visas disciplīnas notiks uz PS3. Būs pieejami kontroleri no PS3 un PS2. Jā kādam ir stiks, var atnest un pieslēgt arī to.

Edited by fighting

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...