Jump to content
GIGN Forum

Banned


Guest TBAPb
 Share

Recommended Posts

moj ip esli pos4itaete snjatj nuznim ban!62.85.27.253

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: test2

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: 3k . TBAPb

BAN] Iemesls banam: wh aim

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 5 minutem 26 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] --------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

nee nu lol 18.gif))))))) tas ir tas pats salons, kur es straadaju un pat zveeru varu likt 200% , ka nva chetas 18.gif)

varbut jums gign grupai, ir laiks padomat par adminiem, kas liek saada veida banus. Tapec ka bija atgadijums, ka test2 teica, ka man ir aims+wh bet nu dj erix mani paglaaba no tizla bana 18.gif vieniigais bija chemps, kas ticeeja, ka var ta aspelet, kaa es ..... nu wtf ar gignu vispar notiek ??? agraak bija taa ienac serv un ja, tev cs neiet labak ej araa, tapec ka spelee norm playeri un beztolu ir skraidiit un nervus bojat. tagd ieej uz serv skraidi ar rezultaatu 60+ : 5 puse serv auro ka tev ir cheats ienak admins un dofai specos seedet ....! Varbuut buutu laiks iepaziit norm player(gign admins)

Link to comment
Share on other sites

agrāk arī zāle bija zaļāka un ūdens tīrāks.

agrāk arī CD darbojās kā vajadzēja (nu gandrīz) un nebija tādu problēmu ar čīteriem, tagad viņi ir bezjēgā un tāpēc gadās, ka nobano kādu pleijeri kuru nepazīst (vai arī kurš spēlē ar neīsto niku).

un daļa no spēlētājiem (kas tā tāda par "5 puse"?) vienmēr kaut ko auros, admins savukārt vienmēr saglabās vēsu prātu, ja viņš nolēma ielīst specos, tātad viņam ir aizdomas. so what? kopš kuriem laikiem jūs tik kautrīgi būtu palikuši?

un nevajag dirst par padomāšanu kam kādas tiesības - reku, Duhs pāris reizes nepareizi uzlika (nu nepaveicās džekam) un noņēma viņam banānu. tā ka vsjo po česnomu.

Link to comment
Share on other sites

nju nezinu esmu admins uz serv, jau apm 4 menesus un esmu nobanojis .... hmmm nu loti daudz! un vienu reizi tikai esmu kljuudijies! uz gign cik dzirdu tas notiek biezi! nesaku, ka tagad visiem adminiem, ja ir 50 uz 50 nelikt banu, ja nu kas lai iet uz forumu. Bet nu cik esmu dzirdeejis, ka uz gign ir dabujusi banu jau 4 mani pazinjas un tas ir 1 nedeljas laika 18.gif Pec tam, ka man uzlika banu. Es ircaa teicu, kam uzlika banu uz gign man atbild nesi vieniigais man arii ir wh 18.gif) Nu hvz dereetu tomer, kaut ko padomat pa so temu! unsure.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...