Jump to content
GIGN Forum

Info Par Bm.lv


naziic
 Share

Recommended Posts

Hai!

Šodien grasos iepirkt dāvanu mātei, domāju par Canon EOS 1000d ( neko labāku pagaidām nevēlos ). Atradu tādu interneta veikalu kā bm.lv. Viss ir uz vietas, cena ar normāla. Interesē vai kāds no šī veikala kaut ko ir pircis ( maza iespēja ), varbūt kaut ko var par viņiem pastāstīt? Serviss u.t.m.l Vai šie paši labo tehniku, vai nes uz Canon centru un vai nestiepj garumā servisa periodu..

Vīspār šaubos, ka kāds tajā veicī būs iepircies, bet ja nu..

Link to comment
Share on other sites

Čoms tur telefonu nesen nopirka. Biju izbrīnīts, ka nebija 'pelēkā prece' un bija diezgan forša komplektācija.

Vairāk neko nemācēšu pateikt.

Par garantiju vari uzzvanīt un paprasīt, kur remontē. Tur rakstīts, ka garantijas laiku nosaka ražotājs (Latvijā >2 gadi). Tātad drošvien arī ražotājs/tā autorizētie servisi remontē.

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs. UN varbūt par sd kartēm var pateikt. Cik ātru rakstīšanas / lasīšanas ātrumu aptuveni vajadzētu? Man tur pārdevējs ieteica mircoSD karti ar adapteri 4gb pa Ls 10. Šķiet tākā pārāk lēti.. Ir arī kādas atsauksmes par šo kameru? Man te paziņa kaut ko stāsta, ka iesācējam, kuram jau ir savi objektīvi tas būs ļoti sarežģīti, jo viss manuāli jādara, jāzin likumi u.t.m.l, vobšem uz saviem objektīviem nestrādājot autofocus fīča. ( ja pareizi sapratu )

Link to comment
Share on other sites

Nu un teiksim ar 4gb pietiktu, vai tomēr vajadzētu nenožīdot un paņemt 8gb. Un vai pie 8gb fotoaparāts ar karti nesadarbotos būtiski lēnāk kā ar 4gb.

EDIT: Kā man vispār izvēlēties karti? Man teica paziņa, lai skatos uz uzrakstu `ultra speed` un uz numuriem, tb paaudzēm..

Link to comment
Share on other sites

Tava māte taču sportu nefočēs? Ja nē, tad ir pohuj par kartes ātrumu. Par garantiju - jā viņi noteikti dos divus gadus. Gadu garantiju nodrošina Canon centrs, otru gadu veikals. Es esmu futbola spēles fočējis arī ar ģešovo karti un nav nekādu sūdzību. Galvenais, iepērc kartes lasītāju, jo fočuka USB ir bruņurupucis.

Par kameru - labākā izvēle tajā cenu diapazonā.

Man pr BM nav labs priekšstats. Kāds bija uzlauzis viņu lapu un atsūtījis mums uz darbu emailu. Veikalam par to paziņoju, bet viņiem bija pilnīgi pohuj..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...