nakts_puika Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Veeleejos jautaat vai kaads nevareetu men iedot uzspeeleet vai padaliities r Steam ACC vai Stem CD key'u:( . Ja nee tad kur to var iegaadaaties? Vai tas ir droshi? Cik tas prasiis no mana maka [Ls] ??? Luudzu savus postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) nu bija viens dzeks, kas tos steam akauntus pa 6Ls pārdeva, sūti viņam uz meilu, ja vēlies iegādāties steam akauntu. emails - [email protected]. btw, stipri šaubos vai kāds vēlās padalīties ar tevi P.S. ak jā, tie ir CS 1.6 un CS:CZ akauntus un ja tu ņem uzreiz 5 (visai komanda, ja tev tāda ir), tad cena par vienu ir 4.50Ls, vairumā kā vienmēr iznāk lētāk Edited August 29, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 nezinu ka jums latvija kur jums tos origigjinalos disksu var nopirkt bet vacija vel diezgan biezhi var redzeet cs kaut kaadu 1.1 versiju vai arii ar halflifu pietiek der lidz cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 nu to 1.1 var ļoti veiksmīgi novilkt no neta. pirms kādiem pāris mēnešiem biju to izdarījis, gribēju pastīties kāds bija cs, kad es vēl nezināju par tādām datorspēlēm. btw, kaut kad (arī pirms pāris mēnēšiem ) hola (varbūt zināt tādu gansgsteri) bija izveidojis BETA 6 sērveri, bija diezgan interesanti uzspēlēt tik aizvēsturisku versiju, cilvēciņi kustējās līdzīgi kā CS:S, ar sakumpušām mugurām, diezgan smieklīgi tas izskatījās tas projekts laikam ir miris. bet es varu lepoties, ka esmu spēlējis counter - strike BETA 6 versiju, kura iznāca 2000.g 3. oktobrī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now