pun!sh3r Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 sveiki visi GIGN paarstaavji un paareejie admini man ir taads luugums ieguut kaut kaadas tiesiibas speeleejo ljoti biezi shajaa servaa zinu ka admini jau ir pietiekoshi ta4u tas ir tikai pa dienu parasti ap plkst 22 00 un veelaak admini pazuut un serverii iestaajaas haoss esmu to daudzas reizes pieredzeejis man galvenokaart nodereetu admin komandas slap slay atsay kick ir bijushas tiesiibas arii citos serveros tapeec pratiishu ar taam apieties ceru uz atsauciibu un nefloodoshanu runaat tikai par tyeemu ar cienju punish3rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 labak sarunajam taa - sakumaa tu zinjosi par visaam "haosa" darbibaam, noradot preciizu (skat komanda !thetime serverii) laiku, niku, datumu, etc crap kas mani varetu intereseet... neaizmirsti sakumaa pieraxtiit "pec worm requesta" citadi tevi uzskatiis par nodeveeju, shestaku, utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pun!sh3r Posted September 17, 2003 Author Report Share Posted September 17, 2003 nu taa vienu briidi atceros tas bija 16.09 peec 22 00 kad bija mape de_piranesi tur vari paveerot paaris 4uvakus kas iekempojushies stuurii gaida kad vinjam uzskries virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now