knds Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ja atmiņa neviļ, tad šeit bija ievērojams daudzums spēlētāju, kuri spēlēja uz Talnivarr un citiem realmiem. Tad nu lūk, pieeja būs klasiska. Interesē uzrullēt ~2 čarus ordas pusē uz kāda no eu(dodu priekšroku pvp) realmiem. Tu invaito mani. Pie mana pirmā 60day subskripšena saņemsi RaF labumus : 1)30 dienas pa haļavu 2)ekskluzīvais Zhevra jāklis Vel viens vērā ņemams bonuss ir tas, ka par šiem diviem uzrullētajiem čariem es varēšu uzrullēt tev trešo caur Grant-a-Level fīču. Sounds fun, huh? Velviens čars pa haļavu. Ko es sagaidu no tevis? 1)Naudu abiem mountiem attiecīgajos levelos(20;40) 2)Būtu labi, ja tev uz realma būtu paziņas, kas varētu provaidot būstus cauri pamestajām instancēm. Gribētos visu levellinga procesu veikt diezgan strauji Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) EDIT : Nvm, tikko pamanīju, ka domā spēlēt hordas pusē. Edited November 28, 2009 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Nosūtīju tev privāto vēstuli, raksti man iekš skype vai, ja nevari, tepat forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now