Jump to content
GIGN Forum

Noklokojies Spiegs


WolfBlade
 Share

Recommended Posts

Vai ir taada paliigprogramma ar kuru var redzeet noklokojushos spiegu? Labi es saprastu halava kaadreiz gadaas, bet ne jau 4 reizes peec kaartas. Kaukaa peekshni mani pamana caur divaam sienaam pieskrien un novaac, no liela attaluma ar snaiperi mieriigi novaac, vai arii skrien citur un te peekshni maina virzienu, pieskrien klaat un nodedzina mani :fsckinsad: Un jaa es visos gadijumos biju noklokojies.

Un velviens jautaajums - Vai manas cs ban tiesiibas straadaa uz tf2 servera :)

Ak jaa aizmirsu piebilst ka speeleeju ar niku Aauu, varbuut kaads buus pamanijis :)

Link to comment
Share on other sites

Gadās visādi, 98% spiegi kustās vai stāv tizli, tobiš, ne tā ka parasts playeris, skrien citos virzienos, stāv stūros, nāk pretējos virzienos utt. Snaiperi ļoti labi redz tavas kļudas, pieskāršanās sienai gadās ka nēesi kārtīgi noclokojies, vārdi sakrīt un cits staffs.

1) paskaties vai stīmots playeris to dara, ja jā, tad 90% haļava vai arī tu mudies

2) ja nav stīmots, tad var ieiet specos, pačekot viņu..

3) ieiet specos un lai kāds no komandas ar spiegu tizli pastaigā neredzams blakus.

Link to comment
Share on other sites

Paveicвs иalim , gadвs tв .. patz zinu , no spiega viedokпa daюreiz liekвs nereвli , bet kв jau daюs labs teica snaiperis visu vзro no malas un ideвli redz kurр ir spiegs kurр nav , пхti viegli ir redzзt atрнrоbas uzvedоbв utt , kad esi nokloukojies tad gadвs , ka blakus kads uzрauj , vai kads netiрвm pa tevi nober un tu paradies redzams un snapieris uzreiz izрauj ;)

Pyro vnk рauj kur pagadвs un kad sagribвs , pвrзjie piedomв ;)

Ja rodвs aizdomas , ieej specos uzraksti record "demo nosaukums" un pafilmз darbоbas , pirmstam sarunвjis ar draugu lai tizli uzvedвр pa priekрu ar spiegu :D nu vot noskatоties tev jau pateica kв ;)

Good luck !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...