K.Skalbe Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Sveiki, man ir tāda problēma. uzinstalēju forumu, it kā viss ir, pat valodu, drošibas pēc, nomainiju uz utf-8, bet nau vienas lietas, tā ir šī : Vai kāds nevarētu pateikt, ka viņu var uzlikt? Ja kāds nesaprata, tad to rīku joslu, kur ir visi boldi, centri, kā arī smaidiņus pa kreisi un attachmentu zemāk... Un vel kas, kā var pavilkt forumu augstāk? Man teica šā - "Vnk margin -25px vaig", bet es nesapratu. Edited November 18, 2009 by K.Skalbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Skalbe Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 UP UP UP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 uzinstalēju forumu, it kā viss ir, pat valodu, drošibas pēc, nomainiju uz utf-8, bet nau vienas lietas, tā ir šī : Vai kāds nevarētu pateikt, ka viņu var uzlikt? Ja kāds nesaprata, tad to rīku joslu, kur ir visi boldi, centri, kā arī smaidiņus pa kreisi un attachmentu zemāk... Un vel kas, kā var pavilkt forumu augstāk? Man teica šā - "Vnk margin -25px vaig", bet es nesapratu. lol, tapat ka te gigna Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Skalbe Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 UP UP UP, tik tiešām gign`a mega lielie prāti nespēj palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Skalbe Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 zaibis, cik gign`ā ir gudras galvas, tēlo katrs mega krutu čelli, aber, kad jāpalīdz, tad sūkā pirkstiņus neko nezinot un nedarot. Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) Pirmkārt - Tu esi . Otrkārt - Man teica šā - "Vnk margin -25px vaig", bet es nesapratu. Treškārt - Izmanto google, nevis nodirs cilvēkus, kuriem tava stulbā problēma vienkārši neintresē. Par cik tev ir ipb, vēl pietam "legāls", tad ieej viņu support centrā un nodirs visus tur. Edited November 19, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Skalbe Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 . Otrkārt - Treškārt - Izmanto google, nevis nodirs cilvēkus, kuriem tava stulbā problēma vienkārši neintresē. Par cik tev ir ipb, vēl pietam "legāls", tad ieej viņu support centrā un nodirs visus tur. Cirks aizbrauca, klauni palikās. Ja nespēj neko normālu atbildēt un ja pa IPB supirta centru vairāk neko nezini, tad ej nahu*, nevis zīmējies, ka māki izdirst kādu tizlu postu arī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Bļe, klaun. Viņš tev normālu atbildi sniedza, ko tad Tu meklē cirvju forumā, ja jau visi tev tik dumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now