CreativeNemesis Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) Sveiki !!! Atkal es ar savām problēmām... Tātad , dabūju Area 51 - Spēli , nevis kkāda filmu or something like that , un ŠIS NAV BLACKSITE:AREA 51 Vārdu sakot, man ir tāda problēma, es ieinstalēju spēli , viss ir Ok , bet kad panjemu Campaign or Online - kad sākas spēle , man vnk izmet ārā un kompis Restartējas ! nekadu info par šito erroru neatradu internetā , un ši spēle jav ir gājusi ! ( bet tad man negāja 2 lvl , bet tas tā , jo man tgd neiet vsp spēle ) Overall - Menu visi darbojas , Cinematics darbojas , nevar spēlēt ! Lūdzu palīdziet ! OK - UUBerEDIT --- --- uzzināju , ka tas varētu būt datora pārkaršanas rezultāts , bet skrobe atkal ir tāda , ka tad kad man nomainija maatesplati , man naomainija arī stiliigo Kuuleri , kursh tgd ir kruts un no vara un nekarājas nost kā pirmstam Bet atkal ir tas ka pirmstam gāja , bet tgd kad visam jābut OK , neiet @! Just tought , that this could help! Edited November 12, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now