mephisto Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Klausoties mūziku iekš youtube, ar skaņu viss ir daudz maz normāli, bet, kad palaižu dziesmas winampā vai kādā citā mūzikas atskaņotājā, skaņa izklausās pēc samīdītas rozīnes. Kas varētu būt par vainu? Caurums, kurā bāžu savu austiņu štekeri ir tāds kā izļurkājies, tāpēc reizēm nākas to štekeri ar kāju pieturēt. Iespējams, izklausās (izlasās) pilnīgi debīli, bet vai tos caurumus nevar kaut kā pārprogrammēt? Doma tāda, ka man tagad mikrofona caurums būtu tumbu caurums un otrādi? Geez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Ja skaņa atšķiras no tā, caur ko atskaņo, tad caurums nav vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soprano Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 pamaini ekvalaizeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted November 7, 2009 Author Report Share Posted November 7, 2009 Ekvalaizerā viss kārtībā (esmu mainījis jau daudzas reizes, bet tik un tā skaņa skan kā skanējusi). To cauruma nomaini es biju domājis tikai tāpēc, ka austiņas krīt ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now