vbyuer Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 lol , es saku ka tagad , vasaraa es 2 nedelas slimoju ar strutojosho angiinu , un sleedzienu deva gjimenes aarsts a taa maasinja bija vnk super ! pedeja pusgadaa cita paraadiijaas , zheeel... bet reaali pilniigi pohuj , taa kaa es netiku pirmajaa... strutojoshs plaushu karsonis ir forshaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 vajag punkjus shnjaukt uz iekshu nevis uz aaru yeah right.. labs padoms.. kad biju siks tad ta ari dariju. dabuju taisit operaciju.. Strutas saka veidoties 'tur augsaa' Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 anatomijas gramata rakstitc, ka javelk uz ieksu ka isti ir pareiz hvz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 pareizi ir slimot labi ja reizi gadaa un aprobezhoties ar kkaadaam siikaam iesnaam kas ir visiem kad gadaas nosalt just like i do Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 es vilku... man sapeja galva un rentgens uzradija 2 baltas apalas bumbas starp acim nedaudz augstak. pectma forsi to visu skaloja ara. Vel vienam draugam bija tapat, tikai vinam zem acim bija. Viss tas sakas ar forsam galvassapem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now