Liztikz* Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 minOrity, vari atbildēt uz jautājumu vai labāk iedot skype? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Skype es tev nedotu, bet es spēli esmu spēlējis un redzējis tikai pa īsiem fragmentiem. Uz PS3 spēle iznāk tikai 20. datumā, tad arī tikai iesākšu spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaac Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Es esmu vienkārši sajūsmā par Dragon Age Origins. Tā īsti līdz beigu titriem nemaz neesmu vēl izgājis, bet pāri 100h noteikti ir nospēlēts. Vienkārši paralēli mēģināju visu sākumus un blakus kvestus mēģinu dažādos veidos, lai beigas nenospoilotu un būtu interesanti vēl iet. Bet nu sen nav dabūts RPG, kas tā aizrautu. Fallout 3 protams arī ir izcils. Bet no tiem, kas šogad iznākuši, vismaz uz PC nekas tāds ļoti spilgts vairs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 6, 2009 Author Report Share Posted December 6, 2009 es eju tagat otro reizi jau. šoreiz ar citu klasi. man patīk tas, ka spēlējot ar citu klasi arī tavs storijs sākas savādāk un citā vietā+ vietām pret tevi attieksies savādāk visi npc utt.. P.S iepriekš nepamaniju, jo īsti neinteresējos pa partij memberiem..domāju tie visi teksti ir tikai lame "ekspozišon", bet šoreiz parunāju..pff nāk bonusi klāt pa to + var paņemt priekšā ko vēlies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now