Neznuka Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 (edited) Sveiki visiem ,lūdzu nepievēršat uzmanību manām gramatikas kļūdām. Ta tie kas ira skatijusies kadu cs1 6 kausa sepli vai kaukadu liidziigu vidio redz ka awp ira temekliitis es visur esu meklejis un nevaru atrast pasa spekiem. Ludzu palidziet Gaidi komentarus Domaju tie kas to nezina ari noderees . Edited October 29, 2009 by Neznuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 kādus komentārus? kad caur HLTV skatās,mērķītis ir visam,tepat gign forumā bija links kur var nolādēt to mērķīti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Tas ir tikai hltv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 HLTV viģikos manšķiet ka bija automātiski, ja nē tad mēģini fpsbanana nopirkt awp tēmekļa moduli vai k-ko tādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 (edited) Cik sapratu, tu to teemekli gribi pats sev, ja? Ko es tev varu pateikt, video teemeklis ir redzams jo ir filmeets ar HLTV ( ja nekljuudos ) un tas ir kaut kaads def gjuks, par kuru zinu maz. Ja tu sev gribi skinu, ka tev ir speelee awp teemeklis (kursors), tad tev ir jaanokachaa skins... Ej pameklee fpsbanana[dot]com, tur ir jaabuut. ak es leenais.. paspeeja jau pirms manis Edited October 29, 2009 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neznuka Posted October 29, 2009 Author Report Share Posted October 29, 2009 Liels paldies gigniesi Juus Man loti paliidzeejat iesu uz fpsba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now