Jump to content
GIGN Forum

Kautkas Līdzīgs Draugiem.lv


KpC
 Share

Recommended Posts

Tātad teikšu visu īsiun skaidri.

Es esmu nolēmis veidot kautko līdzīgu draugiem.lv, bet viens es to vienkārši nevaru izdarīt. Tāpēc es meklēju sev kādu palīgu, kurš labi kodē. Es jav šodien sākšu fotošopā zīmēt dizainu un arī viņu uzkodēšu. Pēctam 50 uz 50 dalīšu pienākumus ar palīgu. Beigās vainu pārdošu iznākumu citiem un summu dalīsim uz pusēm vai arī nopirkšu hostingu un domēnu un sāksim darboties kā administratori un sauksim cilvēkus.

Un ja gribat piedalīties šī projekta izveidošanā, tad rakstat man skypā braaleeni.

Nedaudz par topošo projektiņu:

*Reģistrācija pirmajiem 1000 bez ielūgumiem

*Reģistrācija ar SMS sākot no 1001 lietotāja

Lietotājiem:

*Galerijas

*Draugu saraksts (ar online šitu)

*Profila lapa

*SMS Pakalpojumi

*Spēles u.c.

Link to comment
Share on other sites

Izskatās baigi drosmīgi :thumbsup: ! Palīdzēt neko diži nevaru, varu tik novēlēt lai tavs projekts izdodas, un varu ieteikt neliec tik pretigas galerijas, kā draugos :superlol: ! Kad, visu tur pabeiksi atsūti adresi :khehehe: !

Link to comment
Share on other sites

visi sitie suudi nekam neder, atvainojos ja aizskaru tavas juutas tagad (kaut gan man tas ne druskas neinteresee)!

un sitas projekts neaizies kaut vai tapec, ka tu uzreiz gribi pelnit ar saaaviem sms pakalpojumiem! sakumaa iegusti konkretu popularitaati, tad domaa par pelnju!

Link to comment
Share on other sites

Kārtējais "kaut kas līdzīgs draugiem". Latvijā ir simtiem tādu "kaut kas līdzīgs draugiem". Pārāk daudz priekš tik iedzīvotājiem, cik mums ir. Ja gribi kaut ko taisīt, taisi vai nu:

a) Priekš ārzemēm

B) Priekš Latvijas, bet ko tādu, kas vēl nav bijis.

Ņemot vērā to, jāsaka, ka arī ārzemēs sociālie tīkli ir vienkārši PĀRBLĪVĒTI.

Tāpēc vislabāk šo ideju atmest, jo tur nekas neizdosies, bet, ja izdosies, tad neko tāpat no tā nevarēsi nopelnīt daudz.

Pietiek jau ar šitiem "draudzīgajiem" portāliem, viens p00k3 portāls, kur mazgadīgie pozētāji tusējas, kā seja.lv jau izceļas, vienīgais ko atbalstu ir dr.lv and that's all!

Jā, es arī atbalstu dr.lv. Bieži var uzzināt, kas tev par problēmu, neejot pie ārsta. Vienīgi besī tie lohi, kas izliekas par medicīnas ekspertiem un dod nepareizas diagnozes.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Pasa saakuma bija tadi ''tavidraugi.lv'' kuri bija tuvu, bet neparsita draugiem.lv.

Tagat draugi ir taa izsitusies, ka normaliem cilvekiem liktos smiekligi sedet tavejaa webaa + kursh sutis SMS tadaa apsaubamaa projekta.

Link to comment
Share on other sites

Parkaca draugu datubazi uz savu projektu un tad cilvekiem jau nekas vairs nebus jadara! Tikai taisi visu bez maksas un komercialize tikai tad, kad paliec popularaks!

Tikai atceries, ka paradit online esoshos draugus un online esoshos draugu draugus nav nekads vienkarshais uzdevums.

BEefs

Link to comment
Share on other sites

+1

gribēju pateikt: http://outsiderblog.tk/ , tas ir šī cilvēka blogs un Jūs paši varat ticēt ka viņš uztaisīt kautko līdzīgu! +] :10cm:

ps. no tā visa nemaz nav jēgas, jo tev pat puika neapsteigt; labz.lv :lohs: un vēl kas dr.lv ir totālakais pagaidu mēsls kurš aizdirsts ar javaskriptiem ... . ..

Edited by ZhaKS
Link to comment
Share on other sites

Pamatīgu iespaidu tas tavs blogs atstāj uz "potenciālo" partneri... Ja tu tur liec kaut kādas "pamācības", tad vismaz iemācies spiest korektu kodu - mysql_query("INSERT INTO tabula (lauks1, lauks2, lauks3) VALUES ('$varibls1', '$varibls2', '$varibls3') "); - visnotaļ pierāda tavu kompetenci. Tu vēl varēji bloga virspusē ar lieliem sarkaniem burtiem kā tas pienākas iegravēt - obligāti lietot "register_globals on"...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...