pensis Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Aizvakar paradijas taada probleema , ka datorpele saaka gljukot. Seezhu interneta vai speleju kaadu speeli un peekshnji dzirdu skanju kaa izraujas usb vads un pats pec 5-20 sekundem iesprauzhas atpkalj. Reali spelejot kaadu speeli ta ir mezhoniiga probleema. Liku peli visos 4 usb portos un nekaa , peli neesmu mainiijis , bet liekas ka vinjai nekaadas vainas nav ,itkaa stipri turaas usb portaa un ar stingru roku tik var izraut. Man ieteica novilkt driverus manai pelei (logitech rx1000) , bet tie ari nepalidzeeja. Kur vareetu buut vaina ? Edited October 27, 2009 by pensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Nu viss ticamāk, ka tev kaut kur kaut kas nekontačit. (nav kontakta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 Tiko iztiriju arii putekljus , nepalidzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Es domāju, ka tev nau kontakta kaut kur vadā. Pasties vai vads nekur nav pusšu vai kaut kru vaļīgs. Cita varianta es domāju, ka te nevar būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 Vaina laikam patiesham ir vadaa , vairakas reizes tinu vadu ap pirkstu un saaka skaneet usb pieslegshanas un atslegshanas , bet nevaru atrast iisto vietu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pensis said: Kur vareetu buut vaina ? Man, kautkas līdzīgs bija ar klaviatūru, kautkādu ''mistisku'' iemeslu dēl viņa negāja, tad nezinu kādēļ parinstalēju datora vidi, un viņa sāka strādat. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 (edited) vot atradu , mazliet iegrebts tas materiaals tieshi taja vieta kur pats vads naak no peles araa. Kaa lai vinju tur pielabo nestakitot liimlenti/skochu ? Paldies par padomu paluret vadu , gribeju jau vainot datoru Edited October 27, 2009 by pensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pensis said: Kaa lai vinju tur pielabo nestakitot liimlenti/skochu ? Paldies par padomu paluret vadu , gribeju jau vainot datoru vari mēģināt nedaudz piededzināt. tā plastmasa/gumija kļūs stiprāka un vairs nelocīsies. ieteiektu, kko pielikt klāt (vēl kādu plastmasas gabalu) un tad piededzināt. brīdinu - smirdēs! bet nu vieglāk un labāk būtu ar skoču 10 kārtās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now