KyMiNs Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) taa kaa shovakar man ir garlaiciigi un lai buutu vismaz jautraak mans izdomaaja paluugt tiesiibas GiGn serveri, lai uzzinaat jauko un briesmiigo adminu un citu cilveecinju viedokli par tiesiibu pieshkjirshanu man visumaa niks: KyMiNs vārds: Mārtiņš age: 20 Cs speeleeju SEN Par mani ir pat saraxtiijusi dziesmu Prāta vētra (Jaunaa albuumaa dziesma "Lapsa") veelamaas tiesiibas: da nez kaadas man vareetu vispaar pieshkjirt ???? veelamaas protams slap un slay Edited August 12, 2005 by KyMiNs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 lai uzzinaatu viedokli par sevi vareeji taa pat paprasiit - nevajag jav luugt tapeec tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 ok paredigjeeju biki Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Chau , mani ar sauc Mārtiņš nu cilveeks jau forshs(vismaz pa netu) , zinaams , tik cik serverii ilgi spele? taa jau vareetu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 nju so so ik pa laicinjam speeleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 macgyver bij tavs brachka? un vins ir neglaabjams pidinsh... taa jau var , bet kaads labums buus no taa serverim? taapat katru miilju briidi ir kaads admins onlainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolphin_ Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 KyMiNjam dod par vinsh baigi labs cilveks vismaz man pec pirma iespaida patika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 tu pats uzskati, ka speelee pietiekami ilgi GIGNaa, lai dabuutu tiesiibas? p.s. speelee jau taa ok... ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 dzheki , palasiet SHITO Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Dolfinam 2 dienas pārdomām un flajam +1 warn levelis. es to topiku uz kuru myth linku ieliku nerakstīju prieka pēc. un adminu man liekas ir pārāk daudz. Negribu dot nekādas tiesības gadījumos "nu it kā jau varētu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts