Microsoft360 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Tātad, problēma ir sekoioša. Man ir PhP-Fusion sistēma, un Invision power bord Forums. Nolēmu izveidot paneli "Jaunākie ieraksti", Izveidoju jaunu paneli ierkastīju sekojošu kodu openside("Jaunākie ieraksti"); echo "<iframe src='/raksti.php' width='170' frameborder=no scrolling=no height='230'></iframe>"; closeside(); itkā viņš parādījās, taču kad es uzspiežu uz kādu postu blokā viņs izmet nejau jaunu lapu bet gan atver lapu tajā blokā, zinu diezgan grūti jums saprast, tāpēc ieliku jums 2 atēlus ! kad uzspiežu uz wazzzzaa man atverās nejau jauna lapa bet gan iekš paneļa ! Izmeklējos visu google un ari gign topikus neko neatradu ! Iesakiet ko laij tādā gadījumā daru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 (edited) Edit: Tomēr mans variants nenostrādāja. Man ir jautājums: Kāpēc tu iznes jaunākos rakstus ar iframe palīdzību? Ir tak daudz vieglāku variantu. Edited October 12, 2009 by Edgars1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Microsoft360 Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Vaij tad var arī savadāk vnk man vajag laij būtu normāls panelis liku iekšā tā kā pacs mācēju neko vaijrāk par paneļiem nezinu uzraksti labāk kā es varētu dabūt gala rezultātu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now