Jump to content
GIGN Forum

Final Fantasy :p


Ult!mate
 Share

Recommended Posts

Guest TradeMAAK

Final Fantasy ir japвтu anime stila spзle, kurai ir jau, ja nemaldos, 11 daпas. Daudzas no tвm ir uz, ja nemaldos, PS, PS2, kв arо uz datхra. Teiksim, FFXI, manuprвt, ir maksas mmorpg. Final Fantasy movie ir filma, kas taisоta pilnоbв ar datхru, vobрнem, sыds. Man vзl uz kompa bija vecie FF, paрas pirmвs daпas, ar emulвtхru, юзl, ka padirsu. Jauki atgriezties Nintendo laikos. Ak, jв vienоgais, kв atрнiru vecos FF no jaunajiem ir tas, ka FFVII un zemвk иarakteri ir mazi иibriki, bet FFVIII un augstвk - normвli cilvзki.

Edited by TradeMAAK
Link to comment
Share on other sites

trademaak tev ir diezgan debīls viedoklis par ff filmu, ja ņem vērā, ka pirms tam visas datorizētās filmas necentās precīzi atveidot cilvēku. Par to filmu viedokļi dalās, lai gan lielākajai daļai nepatīk.

enivei, drīz iznāks filma kas ir tā kā sīkvels FFVII. Storijs man jau tagad ne īpaši patīk, tāpēc ceru uz stilīgiem mahačiem.

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Paga, FFVII taču nebija reāli cilvēki, bet mazi čubriki, vai ne? Tad kādi aktieri būs tājā filmā? Datorizēti? Varēja uztaisīt FF8 ekranizējumu or something, jo FF8 r0x (nu labi, es citus FF izņemot pašus pirmos neēsmu spēlējis). Varbūt FFX r0x arī, bet nez...

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

AMD (Ak, mans Dievs)! Jā grafiskais izpildījums izskatās daudzsološs. Daudz augstāks par The Spirits Within, bet tomēr vēl nav nošķirams no realitātes.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...