Kiwix Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) Hmm... Tātad ir pārādijusies vajadzība pēc portatīvā pc... Ir krīze un negribētos tērēt vēl 300ls uz tādu lietiņu... Varbūt kāds ir gatavs iemainīt portatīvo datoru pret manu pc... Mana pc parametri (īsumā): 4gb ram's (800mhrz/DDR2) 1024mb/128 (GeForce 9500GT) 2.5ghrz dual-core un cietais disks 500+250gb... (7200rpm) Pirkts pirms pusgada pa ~260ls (ja kādu interesē)... Līdzi varētu piemest CRT 17" monitoru var arī piemaksāt.. Jautājums: kāds savu portatīvo varētu piedāvāt maiņai? šis topiks ir gandrīz bezjēdzīgs, jo gan jau neviens nepiedāvās portatīvo, ar kādiem 2gb ram, 512 video un procesoru dual 1.x ghrz.. bet, ja nu kādam pēkšņi savajadzējies parastu pc, tad aiziet, varbūt var ko sarunāt, varbūt nē :D laikam par daudz gribu, bet neko darīt... kas neriskē, tas neiegūst portatīvo P.S. tiem, kam ir kāda interese - PM.. Edited October 10, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 a tu pretim gribi tikai portativo? PC pardot neesi iedomajies? Vai pa detaljam pardot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 (edited) Nu ss'kā mana pc vērtība (ar tādiem parametriem) bija sākot no 100ls... šaubos, ka varētu pārdot dārgi, laigan, mošk var atrast kādu, kam to iesmērēt, par dārgāku summu.... EDIT. mani interesē tikai portatīvais... Edited October 10, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 es kautkad martā, laikam, pārdevu hp 1.7 intelu dual cori, 1gb ram, integrēto vkarti par kkādiem 270ls. Tajā brīdī tā bija visai atbilstoša cena. Es šaubos, vai šobrīd cena būs 3x nokritusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 tehnoloģijām cena ātri krītas, katru dienu iznāk jaunāki un labāki modeļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now