jerrico Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Velak uzinstaleshu win98se, vareetu rasties kaadas probleemas ar draiveriem? pashlaik man ir visi vajadziigie draiveri uz win xp, bet cik noprotu uz win98 vinji nederes? vajag audio, network un video draiverus, tos vel kaut kur ir iespejams dabut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 Ar mazaam puuleem tiku pie interneta caur win98, ar ljoti lielaam puuleem pie video draiveriem, bet nevaru tikt galaa ar skanju ti. man vinjas nav un USB arii neizdodas pieinstaleet, vai ari nepareizie draiveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 un USB arii neizdodas pieinstaleet, vai ari nepareizie draiveri Ja nemaldos, tad 98 windows USB nav pieconnectējam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) jerrico, pasaki man, kāpēc tev vajag no xp pāriet uz '98 ? gludinātāj, tā nevarētu būt. usb 1.0 jau bija '95 gadā. vajadzētu varēt piekonektēties, tikai ar mazāku datu pārraides ātrumu.. moš tev nav plug'n'play vai kkā tāda? Edited October 10, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 USB: http://www.technical-assistance.co.uk/kb/usbmsd98.php Skaņas karte: kāds ir mātes plates modelis? P.S. The USB 1.0 specification was introduced in 1996. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 gludinātāj, tā nevarētu būt. usb 1.0 jau bija '95 gadā. vajadzētu varēt piekonektēties, tikai ar mazāku datu pārraides ātrumu.. moš tev nav plug'n'play vai kkā tāda? Tapec ka man visas windas OS miiklainaa kaartaa saaka bremzeet. pa velti nochakareejos divas dienas ar lagojoshu kompi, Uzliku Ubuntu un viss iet kaa smeereets + nekas nebremzee ljoti labi, tik miikstie un gari textam nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 rekur atradu kā uzlikt lai garumzīmes, mīkstinājumzīmes uzliktu uz ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Kas par huiņu? Uz Ubuntu (vismaz pēdējām versijām) jau defaultā garumzīmes šancē, tik pie installa uzliec lokāciju uz LV un aidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now