Jump to content
GIGN Forum

Daži Ierosinājumi


SkaM^
 Share

Recommended Posts

1. Pēdējo nedēļu ir saskarsme, ar tā saucamo "OTHER TEAM IS FUCKING STRONG AND OUR TEAM SUCKSASS", tapēc, nevarētu main uzlikt, "scramble" komandu uz 10cilvēkiem, nevis 90% vai cik tur, lai komandu randomā samet, savādāk visu mapi spēlēt komandā, kura zaudē raundu mazāk, kā 2-4. minūtes nav dikti forši, ipāši, tas parādās Ctf_ mapēs. Un visi skillotie, kad ienāk spēlē, sēž spectoros un gaida, kad atbrivosies vieta pie "Owning team".

Tātad, samazināt "scramble" komandu, ko raksta čatā, vissmaz uz 10playeriem.

Sakarā, ar to, ka admins lai uzliek, lieta tāda, ka tie admini, kas liek scramble vispār nespēlē vairs tik bieži, ja vien ienāk uz vienu karti.

2. Vienmēr, kad ir neizšķirts raunds vai vienāds score CTF_ un CP_ , varētu, kad laiks iztek "Sudden Death Meele weapon DeadMatch", piekritīs daudzi, ka ir jautri cinīties, piemēram 15vs15 heavy fist :heavy: un tas padarītu gign fun tikai +++

Un uzliekat atpakaļ ctf_2fortis, ctf_sawmill vietā. Pietiks ar koh_sawmill.

100. punkti, ka netiks realizēts, bet cerība mirst pedējā. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

pretinikeu komandaa var buut jebkadi skilla4i bet ja vien komnada mak normali sadarboties var vineet taa kaa nemetaas! Ne nu protams pikeritu ka nav ipasi patikami zaudet visslaik! Bet ja serevrii mes ar meizii esam tad vienkarsi pretiniekiem nav izveles!

2Fort vajag 100% atpakal un well arii (protams ja nav) un tadas kartes kaa badwater goldrush un citas ejosas karets vaidzetu ar mazaku laiku un daudz retaak!

Sudden deatham vaidzetu ilgaku liaku un viss!

Edited by Baba Tonja
Link to comment
Share on other sites

Kāds tur teamworks var sanākt, ja komandā 30% skrien, kur acis rāda, 10% prasa, kā var paņemt spiegu un 20% visu laiku prasa "Кто-то понимает русский язык", bet džeki nerubī latīņu burtus. :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

atceries, ka probleema nav komandaa vai mapee, probleema ir tikai Tevii ..

Jaa, tieshi Tevii !!

:papa:

Edit: Es nelūdzos pēc biežākiem un ilgākiem(Parādi, kur es to prasu), es prasu tikai tad, kad ir neizšķirts un tad uzreiz mainās karte.

Scramblem var uzlikt cooldown uz 20minūtēm, neprasu, lai katru reizi var likt vote.

2fort un well nesux.

btw, kāda sakarā tu te runā par skolu? Vari neatbildēt.

Necerēju, ka visi būs vienprātīgi, jo cik cilvēku, tik viedokļu.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

nemeetaa malaci no sevis .. btw skolaa nav jaabuut shajaa laikaa?

par teemu ..

*2fort sux, well sux (pubaa vismaz noteikti) ..

*scramble uzliekot uz 10 cilveekiem, vai pat VEL mazaak, kaa prasiji, mees visi ik pa videeji 4min nomainiitos komandaam

*ja TEV patiik meelee, tad paprovee kaadu nonjemt speeles laikaa, nevis te luudzies prieksh biezhaakiem un ilgaakiem suddendeath, kad pretinieks IR SPIESTS pielaist Tevi sev klaat, nevis vienk ielikt purnaa savu lielo sarkano rakjeti ..

tas ir tiiri mans viedoklis .. neuztver kaa apvainojumu

Link to comment
Share on other sites

scramble varētu uzmest uz 12 cilvēkiem un tu nedirs lūdzu, ka problēma ir tevī, ja tu vēl neesi pamanījis, tad tf2 ir komandas spēle, kur galvenokārt komandas spēku nosaka nevis viens skilārs, bet komandas teamplay. kā arī, ja runa klājas par teamplay, tad komanda ir tik stipra, cik ir tās vājākais posms, spried pats, pie kā tas noved.

Link to comment
Share on other sites

par to skramble sūdu jau sen teicu wormam. tas tak ir diez gan nereāli nobalsot, jo uzvarošā komanda tak balsos pret.

to sitamieroču padarīšanu gan nevajag. funs jau būs, bet pazudīs teamplejs un uzradīsies daudzie čīkstētāji, ka viņiem status sabojā.

Link to comment
Share on other sites

Nu vienalga lai cik - bet skramble limit vajag samazinat, + kada jums atšķirība uz to sudden death? spele ne vienmer ir uz to kurš vinnē, un tas papildus raunds vien tads bullshits ir... es par melee arī tāpēc, ka tādējādi varēs uztrenēt arī kādu melee skilu :10cm: (atslegt status uz to laiku kamer tas sudden nevar?) Personigi mani interesē kādas ir gigniešu domas par spawnprotect :D, jo stickijkempot pie ienaidniekiem un dabut demo ārā ne vienmer ir iespejams...

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

OWNAGE TEAM - hah

a tev ir gruuti panjemt demomanu notrapot kautko aiziet stuuraa un pagaidiit *kaboom* - uubers un vel kas tur bija priekshaa (heavy,soll,demo,pyro) naakamo reizi kameer vinji savaak uuberu juusu komandaj buus laik atcelties ja jau viss nesanaak taa ka tu gribi tad pasaki par to komandaaj nav tur jau stulbi tuuristi bet cilveeki kuri saprot un domaa vinjiem pietiek tikaj pateikt un buus laba speelee dazhreiz zaudeet ir labaak nekaa vinneet!

Link to comment
Share on other sites

Pašreizējā scramble sistēma galīgi neder. Labi, ja dažus cilvēkus apmaina vietām komandās, bet vajag tā, lai normāli sajauc. Varbūt ir kāds labāks plagins?

Par kartēm. Ļoti nepatīk šis mapcycle, jo koth kartes patīk mazai daļai cilvēku un tās ir daudz saliktas. Derētu pret dažām apmainīt ctf_2fort, cp_well, ctf_well.

Link to comment
Share on other sites

Par kartēm. Ļoti nepatīk šis mapcycle, jo koth kartes patīk mazai daļai cilvēku un tās ir daudz saliktas. Derētu pret dažām apmainīt ctf_2fort, cp_well, ctf_well.

tas scramble visp. nedarbojas... es nezinu, kad vinsh iesledzas, bet shodien, kad ctf turbine mapee zaudejam raundu dazu sekunzu laikaa vinsh neiesledzaas.. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...