Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Uz Csdm Serveri


REVENGE
 Share

Recommended Posts

Tā kā GIGN csdm serverī sāk trūkt adminu, un pēdējā laikā saradušies nenormāli daudz koderi, kas spēlē jau vairākas dienas, pat neskatoties uz to ka par viņiem ir sūdzības Šajā topikā. Tāpēc esmu izjutis nepieciešamību pēc dažām komandām.

Tātad CSDM serverī uzturos ar niku REVENGE, link uz statiem Šeit. Jā, ir ~65 stundas, bet ar citiem ļeviem nikiem sanāktu kopā vairāk.

Komandas ko vēlētos iegūt:

xb - Nav variantu, bez xb admins csdm'ā nevar iztikt. Vienīgā iespēja kā noturēt tautu serverī, jo visi izmūk ārā ja ir kāds koderis, kas vienkārši nagļakā krušī ar čītiem. Kā arī bans noderētu visiem šitem kas čātā sāk dirsties par visādiem gansikiem un urlēniem.

xnick - Pinga dēļ, kad spēlētājam pings ir ~130, bet auto kickers nestrādā, un arī dēļ reklāmas, jo daudziem niki satur reklāmas un visādus tādus šitus.

adminčats - Lai spēles laikā kāds man paziņotu par kādu čīteri, un lai varu ieiet specos par to pārliecināties.

Pārējais:

Registrēts niks - ir

Vecums - 18

Admini kas ieteiktu - būtībā neēsmu nevienam prasījis vai var kāds aizlikt kādu vārdu par mani, bet iespējams ka sharps varētu kautko pateikt, jo esmu daudzas reizes prasījis viņam mircā/stīmā lai ienāk nobanot kādu. Iespējams vēl kāds varēs par mani aizlikt labu vārdu.

Link to comment
Share on other sites

REC , jo :

1)Izskatās ka Adminu CSDMā tiešām trūkst

2)Diezgan aktīvs sadaļā "aizmukušie čīteri"..Vismaz pedējā laikā...

3)Un par tiem topikiem viņam taisnība... :ermm:

Bet jebkurā gadijumā to jalemj tiem adminiem, kuri pavada CSDMā ilgāku laiku un kuriem ir izveidojies savs viedoklis par šo vīru.

Ar cieņu Ads

Link to comment
Share on other sites

Noteikti rekomendēju uz bana tiesībām. Domāju, ka serverim nāks tikai pa labu, ja būs vēl kāds aktīvs čīteru apkarotājs. Pašam tā retāk sanāk uzspēlēt csdm'ā, neesmu īpašs csdm'a fanāts, man kaut kā ātri pieriebjas šaut nūbus, kuri nepārtraukti atdzimst :) . Bet, jā, ir bijuši vairāki gadījumi, kad man palūdz ienākt csdm'ā un izbanot kādu spēlētāju, kurš izmanto palīgierīces (nereti vairākas kartes no vietas), tādejādi negodīgi izturoties pret pārējiem spēlētājiem. Par pārējām tiesībām man kaut kā vienalga, ja jau saka, ka vajag, tad varbūt, ka vajag arī. Tikai nevajadzētu pārcensties ar to lietojumu. Protams, arī banojot, vajadzētu vēlreiz pārliecināties par pieņemtā lēmuma pareizību. Bet mūsdienās jau reti kuram ir tikai wall haka čīts, kuru viņš cenšas nemitīgi slēpt (tādejādi apgrūtinot un mulsinot adminus), tagad jau parasti visiem ir tā saucamie "pilnā komplekta" čīti, kur ir visi iespējamie čīti kopā, un neviens nemaz necenšas neko slēpt. :) Godīgi sakot, es nemaz nezinu vai esmu kaut vienu tādu spēlētāju nobanojis, kurš savu čītošanu slēptu. :) Tāpēc jābūt uzmanīgam, ja bano spēlētāju, kuram nav ne speed haks, ne norecoila čīts.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...