Jump to content
GIGN Forum

The Prodigy - Imd World Tour Skonto Hallē 03.10.2009


Oddish
 Share

Recommended Posts

img_1254599877_0.jpg

Kurš bija? Kā patika? :)

Tā kā uz iepriekšējo The Prodigy konci, Ķīpsalā, nebiju, ko es toreiz ārkārtīgi nožēloju. Šoreiz sapratu, ka šo konci palaist garām būtu nenormāli tizli, tāpēc biļeti iegādājos jau pirmajā dienā, augustā. Tā nu sanāca, ka šodien ierados tur jau nedaudz pirms 19:00, bet iekšā nelaida vismaz līdz 19:10. Kaut kādi igauņi skandēja "I'm gonna send him to outa space, to find another race" pāris minūtes un tad arī vārti tika pavērti... protams kā jau tas pienākas, tikai kādu metru, un es būtībā, kā spēcīgā straumē, tiku iesviests iekšā. :D Pēc veiksmīgas biļetes pārbaudes uzreiz devos iekšā un nedaudz nobrīnījos, ka zāle vēl praktiski tukša, jo pirms tam laida iekšā diezgan daudz fan kluba biedrus, mums visiem pa priekšu. Uzreiz ieņēmu vietu tieši aiz saucamās "fanu zonas" žoga, jo pie sevis nodomāju - Maksima, Laiema un Flinta purni man jāredz maksimāli tuvu. :) Klusībā ierēcu par tiem tur iekš sētas, kuri samaksāja 30LS, kamēr es tikai 15, un es vēl varu forši atstutēties pret nožogojumu. :P

Halle pildijās ar cilvēkiem, pienāca 20:00 un uz skatuves kāpa iesildītājs - DJ Proxy. Tie loļi fanu zonā uzreiz sāka skandēt Pro-di-gy Pro-di-gy, bet nu līdz tam bija vēl jāpaciešas un Proksis spēlēja diezgan labus gabalus The Prodigy stilā.

Ap 20:45 DJ atvadijās un vēl kādas 10 minūtes skatuve tika sagatavota lielajam notikumam. Katrs tehniķis/skatuves darbinieks tika uzņemts ar milzu ovācijām. :) Nav nemaz tik ilgi jāgaida un uz skatuves parādās ilgi gaidītais trio. Zālē milzīgs troksnis un uzreiz sāk dārdēt "Worlds on fire".

Ja nemaldos The Prodigy track list bija šāds:

Worlds on fire

Breathe

Omen

Their Law

Poison

Warriors dance

Firestarter

Run with the wolves

Voodoo people

Invaders must die

Diesel Power

Smack my bitch up

Grupa jau atvadījās un aizgāja prom, bet bija pilnīgi skaidrs, ka noteikti atgriezīsies un nospēlēs vēl:

Take me to the hospital

Out of space

Viss koncis protams pagāja nemitīgi lēkājot un grūstoties ar aizmugurē esošajiem. Sākumā tieši aiz manis uzradās normāls milzis uz kādiem 120KG, kurš jau pirms koncerta bija normāli pielējies un šūpojās aizmugurē, :) un visiem apkārtējiem vislaik atvainojās, par to ka uzgrūdies virsū. Šis man vairākas reizes prasīja lai palaižot šo pārlīst pāri žogam. Es jau iztēlojos to burvīgo skatu, kā tas kuilis tur lido, pie reizes nogāžot tur stāvošos, saldos "esīša" džekiņus, :D bet nu reāli apzinājos, ka visdrīzāk šis tikai iekārojis manu vietu. Vēl dzirdēju no aizmugurē stāvošajiem, ka viņiem tā jau cieši un nav vietas un vēl tas skapis te stāvot. :D Lai nu kā, bet šamais drīz tika aizgrūsts kaut kur prom, viņa vietu ieņēma pāris foršas meitenes, :) un sāka skanēt dziesma, ko visvairāk gribēju dzirdēt - Their law..

"What we're dealing with here is a total lack of respect for the law.."

Maxim Reality vēl nodirš defaultos "fuck the authority" tekstus un zāli piepilda mega basi un gaismas. Es pilnībā izbaudu šo dziesmu un visas dziesmas garumā skatuvei, ar abām rokām, rādu vidējos pirkstus. :)

"Fuck 'em and their law!"

Link to comment
Share on other sites

Jautājums bija par to kurš bija, bet nu labi... Trešdien pārdevu savu biļeti. Vakar spēlējot basīti tā kārtīgi sačakarēju potīti un tagad domāju... universs mani sodīja par to, ka neaizgāju uz vienu no krutākajiem pasākumiem šogad vai arī man reāli noveicās ar to, ka es tomēr izdomāju pārdot biļeti?

Vispār kāda bija atmosfēra @ skonto?(publika 'n' šit)

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

no diesel power tur kādas 30 sec bija, nekas vairāk, stilīgais repiņš pa vidu necik nebija :(

bet tā jau viss bija forši, neskaitot faktu, ka iekšā laišana bija lielākā huiņa kādu jebkad esmu redzējis. Nekad nevienā koncī nav bijis tāds černis ar iekšā laišanu, vishujovāk noorganizētā iekšā tikšana ever. Skaisti izbesīties varēja.

Link to comment
Share on other sites

es arī biju, bet mums gan ar iekšālaišanu bija lielas problēmas, diviem draugiem pateica, ka ir viltotas biļetes, kaut vai pieci mani draugi pirka kopā spices biļešuservissā biļetes, trīs ielaida, diviem teica, ka viltotas. mēs mēģinājām kaut ko sarunāt, bet tas stulbais apsargs, kurš pateica, ka biļetes ir viltotas kaut kur viņas pakāsa un nevarēja vairs atrast. tādejādi divi mūsu draugi palika ārpus sētas. sviests pilnīgais... un es apkārt klausījos, bija dafiga tādi cilvēki - tiešām kaudze un visi apgalvoja, ka godīgi pirkuši biļešu servissā un man nebija it nemazākā iemesls neticēt tam.. vot, šitas te riktīgi sagandēja garastāvokli, bet, kad jau prodigy parādījās, parādījās atkal labs garīgais.

pats koncerts bij riktīgi labs, man itsevišķi patika, kad palūdza, lai visi nosēžās un tad taisni uz "smack my bitch up" visi leca augšā, riktīgi laba sajūta bij. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

nujā, mēs kādu pusstundu čakarējāmies un mēģinājām viņiem kaut ko ieskaidrot, bet tad padevāmies, moš arī, ja būtu vēl kādu laiku turpinājuši viņiem ieskaidrot, ka viņiem kaut kas gļuko, ar draugi būtu tikuši :(

Link to comment
Share on other sites

Pa' LNT Top10 un pa Degpunktu :thumbsup:

;) Dzheki perfekti noviltojushi biletes, bet ceku noviltot gan problemas! nununu.. Pasaki vel, ka nopirki bileti un saglabaji cheku!

Pedarasti viltotaji un bilesuserviss es vinus ar ripzagji sazageshu gabalos visussususu!!!

Beefs

Sounds mad :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Koncis bija ok. Varēja, gan spēlēt vecās dziesmas drusku vairāk. :thumbsup:

Nekad baigi nav patikušas garās dziesmu improvizācijas beigās, labāk tā vietā būtu nospēlējuši vēl pāris dziesmas. :ermm:

Vienu dziesmu uz ko es aplauzos bija Funky Shit, kura tika paņemta kā sampls kārtējai improvizācijai, laikam aiz Run with the wolves vai kādai citai dziesmai.

KONCIS BIJA OK, PIETRŪKA PĀRIS DZIESMAS!!!!

Ā, un otrais uznāciens bija ūberīss!!!!! Viņi nospēlēja tikai divas fckng dziesmas!!!!!!! C'MON!!!?!?!?!?!?!?! :meele:

Link to comment
Share on other sites

:D

Tu doma, kad iesledza gaismas un visi aizgaja projam? Lol man likas, ka koncerts ir beidzies! :)

BEefs

Da nē.

Kad gaismas ieslēdz, tad viss ir beidzies, vari iet svilpot :lalala:

Es domāju pēc Smack my bitch up. kad viņi nospēlēja Hospitāli un Out Of Space!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...