Jump to content
GIGN Forum

Imgburner

Liztikz*
 Share

Recommended Posts

Yo. Man vajadzētu kādu ImgBurneru, lai ieburnotu windows 7. izmantoju defaulto kuru atradu gūglē [imgBurn]

bet tas mani neapmierini. kad gribu ieburnot windows 7 piedāvā formatēt DVD, nu ok, done. burnojas un pie 100% saka ka tipa uz diska nav vietas. tātad kāds iesaka kādu krutu progu ar kuru varētu iebūtot [boot] *.iso failu uz DVD diska. disks 4.7gb, ir diski ar lielāku atmiņu? :blink:

EDIT: Nero nepiedāvāt

EDIT2: img burner errors)

E 10:02:33 Session 1, Track 1 is smaller on the disc than it is in the image file.

E 10:02:33 Disc's Track Sectors: 0 (TOC Sectors: 0)

E 10:02:33 Image File's Track Sectors: 1925180 (TOC Sectors: 1925180)

E 10:02:33 Operation Failed! - Duration: 00:00:00

Edited by Liztikz*

Es rakstiju windows 7 ar imgburn un nekadu formateshanu nevajadzeja un viss ierakstijas loti labi. No kurienes njemi imagi windowsam? Varbut liks imagis tev ir. DVD diski normali, uz kuriem megini rakstit?

Beefs

edit: ja pie 100% saka, ka uz diska nav vietas, tad jau beda nav tik liela. Disks tak ir principa ieburnots. Paskaties, ka radas, kad taisa vala.

Edited by 0xDEAD BEEF

Nu nezinu. Es jau to imagi nelietotu. Nav originala! Vari dabut drazu datora!

labak nokacha tiru .iso, kadu microsoft visiem deva un panjem no microsofta serialo atslegu -

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/download.aspx

Runajot par to scrinu, tad tu laikam instale pa virsu jau esoshajam windowsam, ja? Nu tad nevaru palidzet, jo es taisiju svaigu installu.

Beefs

p.s. kadu tu platformu panjemi x86 vai x64?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...