Jump to content
GIGN Forum

Tiesibas Uz Pub,csdm


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Čau mēģināšu vēlreiz , ja šoreiz nekas nesanāks tad no manis vairāk šajā sadaļā topiku nebūs.

Vēletos palūgt xb,xg,xvm uz Pub un Csdm serveriem, jo pārsvarā spēleju šajos serveros. War3 vairāk neaizrauj. Es domāju , ka xb mācēšu izmantot, xvm prasu tāpec, lai dažreiz kad pa dienu nav neviena admina nākas spēlet visādus cs_estate , kura ir kinda 1 sided karte, neesmu no tiem kuri tikai spēlē def mapes atklāti sakot no visa map cycle man vislabāk piedur as_oilrig, tieši spēlējot kā VIP. Xg vēlētos palūgt , jo bieži nākas saskarties ar čaļiem , kuriem patīk vai nu runāt sūdu pa mikrofonu tādējādi traucējot pārējiem komandas biedriem spēli un protams neaizmirsīsim par tiem , kuri demonstrē serveri savu mp3 krājumu. Tiesības uz csdm prasu , jo bieži pirms spēlēšanas pubā ieeju csdm serverī, lai iesildītos pirms pub, bet vienmēr gandrīz satieku serverī kādu nezvēru ar badboy un vēl visādiem brīnumiem. Admini kuri var mani ieteikt ? Nezinu gan jau Deadly , Lavrx , Drugdiileris gan jau atradīsies vēl kāds , kurš var pateikt kādu labu vārdu. Un statos man ir 160H.

P.S. Un lūdzu jau iepriekš nebāzt vecus mēslus sejā.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

vispār kas vēl spēlē to CS, es pats neesmu spēlējis jau tiešām sen un cik skatos no statusa no gign mājaslapas izskatās, ka tiešām reti kāds admins spēlē un tādejādi attiecīgi tiešām noderētu vēl kāds papildus admins, ir jau viņš iedomīgs utml, bet, nu, stulbs jau savā būtībā nav, gan jau ka sūdus nesastrādās :)

Link to comment
Share on other sites

me posto? :meitene: (ziema klaat)

REC, ja tas ko maina :)

bet serveros tieshaam ir neraali maz adminu, kas speeleetu! Diennakts gaishajaa laikaa, pubaa speelee ar chiitiem, taa ir retaa reize kad es ieeju. Par diennakts tumsho laiku/nepietiekamas redzamiibas apstaakljiem nemaz nerunaajot. uzliekat chomam mazo paku, un paskataties kas un kaa, buus suudziibas - var tak nonjemt.

Gudri es te raxtu? ^_^

ps. vinjsh ir chiitojis?!

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Es nesaprotu shito beerneskjiigu suuda kulshanu. Pirms 2.5 gadiem dzheks kaut ko izdariija! SO!?!? Es domaaju, ka wormam te ir jaasaka gala vaards par tiesiibu pieskjirshanu.

Lai arii kaa daudziem to negribeetos atziit tas tak ir skaidrs, ka hive kaa admins gignam vareetu paliidzeet paretinaat 4iiteru rindas. Un kamoooon dazhi te laikam ir aizmirsushi, ka PRAVAS VAR NONJEMT JA SATAISA SUUDUS(kas domaajams, ka nenotiks)....

EDIT: Es veeleetos precizeet? Vai hive ir kaadreiz chiitojis gignaa vai tur bija kaut kaads cits "lielaaks" suuds ko vinsh sastraadaaja?

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...