Jump to content
GIGN Forum

Wow Art V2

Muhamed Alli
 Share

Recommended Posts

Ritā arī pirmo pusgadu, kad projekts parādijas, admini bija visu laiku on un laboja/atbildēja. Tapēc, tas ir tikai laika jautājums, kad wowart admini būs tādi paši, ka rit, vienīgi ritā būs daudz vairāk cilvēku.

skam daunīt es reward par topiciem gign,rush,kso,koxx dabuju refer friend mountu, zebru. Un nekadus itemus tur nedod, es parnesu charu ta pat ka daudzi citi, un ari papisu parnesot vairak ka deva.... taka ja tu nezini neruna, tas nav rit.lv kur classic laika gmi visiem deva t2 bled. Un man neviens tur nezimes gearu un man ari nevaiga lai zime jo kada tad jega blizzlike spelet ja tev visu iedod, tiklabi iet wos spelet kur shops ir.

Un nedomaju viss ka te bus taspats kas rit.lv jo galvenais GM ir speletajs no rit.lv kurs tur cik saprotu spele jau no classic un vina paligs deadone ir gm no rit.lv kurs tur jau bija GM no classic laikiem, un vins aizgaja no rit.lv jo jau classic laika neviens iznemot vinu nevelejas palidzet playeriem, bet te GMi pret playeriem izturas savadak, vini palidz viniem (nejau zimejot drebes) var ierosinat eventus or smt piemēram mans ierosinajums par arena season tik ieviests un pirmie 15 cilveki (pec personal rate skatijas) tika pie mountiem un title. Ari playeru ierosinajums par hide & seek, PvP duel event un travian eventu ir bijusi. Tie visi ir rikoti uz playeru ierosinajumiem, nevis rit.lv tu kko ierosini un tavs topic or e-mail menesiem pus gm paskaste un nemaz netiks apskatits.aa un + katru dienu notiek update, nav pilnas alas ar orem, nav 100procentigs ench/skining un citu profesiju drops.... taka skam pirms tu kautko nodirst tad ieej un paskaties vai tu vispar po pointu nodirs.

vēlreiz tas pats jautājums, ko tev no tiem adminiem tik daudz vajag, ka tu sūdzies, ka viņi nav on?? Es jau spēlēju ritā labu laiku un pēc gm vai admina vajadzība vēl nav bijusi, viss mani apmierina, ņemot vērā, ka tas ir privātais.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...