Jump to content
GIGN Forum

Steidzami Vajadzigs Padoms!


.em^
 Share

Recommended Posts

Situacija tada..Pasutiju produktu no interneta, kursh it ka esot pa velti, bet izradas, kad tikai 14 dienas. Ja es tai laika neatgriezisu produktu, man novilks naudu no konta. Bankas karti jau atcelu(teicu kad nozagta), taka naudu es nedomaju kad vinji varetu novilkt, bet.. Es tomer esmu sanjemis vinju produktu un atgriezt nevaru(personigu iemeslu del). Tad nu man atliek, vai nu iznicinat produktu un teikt kad neesmu neko sanjemis, vai aiznest pacinju uz meilu un teikt, kad shai adrese neviens ar tadu vardu nedzivo. No likuma puses kas butu pratigak? Jo kompanija mani varetu tiesat par zagshanu! Runa iet par palielam summam, ko nevaru atljauties maksat!

*sry par Latvieshu gramatiku

*situacija notiekas Uk

Link to comment
Share on other sites

Ne nu tik liela summa nav, kkur ap 100Ј, kas shai laikos ir daudz! Es jau zvaniju un centos atgriezt, shie saka man shaukt atgrieshanas nr "Diaz David Ziaz Zeba 071.." uzreiz sapratu kad tas ir joks! Pilns internets ir ar sudzibam par sho kompaniju un lielaka dalja cilveku caur tiesu tiek no vinjiem valja! Tadelj es domaju/ceru, kad vinji aizmirsis par mazu cilvecinju ka mani! Produkta vertiba ir apmeram 5Ј. Varbut labak butu iznicinat un ja kas saks man piesieties, teikshu kad neesmu neko sanjemis, bet ja pat tad neliks miera, vnk samaksashu..

*shausmas ka var lv valodu aizmirst kad ikdiena vispar nepielieto (dunno)

Link to comment
Share on other sites

Tur ta lieta, es domaju kad man ari bus japarakstas. Un kad pastnieks nesis pacinju, es vnk nevershu durvis valja, bet shis kka dabujis iestukjet vinju pastkastite. Parakstijis neko neesmu, bet pec likuma (cik lasiju), kad pastnieks iemet kastite sutijumu, vinsh atskaitas Pastam, kad vestule/pacinja ir nosutita un shie atkal apstiprina tai kompanijai, kad pacinja veiksmigi nosutita. Mana gadijuma jebkursh kaiminsh vareja mierigi panjemt to pacinju sev, bet ej tu pieradi vinjiem!

Tur jau tas scams, vinji atsuta Tev "izmeginat" savu produktu uz 14dienam(kuras ir iekljauts sutishanas laiks no USA, kas parasti ir 1-3nedeljas) un ja Tevi neapmierina, tad vari sutit atpakal! Bet vinji nepienjem atvertas pacinjas, tad man tads jautajums, kaa tad es varu kko pameginat ja es nevaru atvert pacinju?! Un ja es sanjemu produktu pec 1-3nedeljam, kas jau ir pari 14dienu terminjam!?

Tadel jau cilveki tiesajas un censhas likvidet to firmu. Pats uzkjeros jo pa vietejo CNN reklameja un teica kad 14dienu paraugs ir par velti, tikai jasamaksa pa pasta izdevumiem, kas ir 1Ј(bet beigas izradijas 11Ј).

Link to comment
Share on other sites

nu ekšelī tu viņus vari sūtīt 3 mājas tālāk, kaut arī pastnieks jakobi ir piegādājis, paraksta nav un PN, pēc likuma viņi tev neko nevar izdarīt, jo USA arī ir prakse par paciņu saņemšanu parakstīties. Vismaz es pavisam noteikti tā darītu, ja nebūtu nekur parakstijies par saņemšanu :) Domāju, ka firma vienkārši ķer lohus, jo ja ir aitas, tad ir arī cirpēji. Nedomāju, ka tevi sūdzēs tiesā, jo reāli ar saviem noteikumiem(nedrīkst atvērt paciņu, sūtīšanas laiks) paši tikai ieberzīsies.

Link to comment
Share on other sites

Nekas pat nav jalauzh. Tu esi UK. Vini ir USA. vinu biznes balstas uz to lai panemtu no tavas kartes tos 100gbp. varbut 50% civleku tur sudzas un partrauc maksajumu vai whatever. Vini saka - oo nu nekas - paturiet sev vai suties atpakal , mums pohuj, jo no atlikushajiem 50% mes prosta uzbvaramies nemera, jo tas suds ir parasta zobupasta, ko mes iesainjojam par 10 centiem un nopelnam 7gbp + 4gbp shiupping ir 11gbp un tu esi apists, bet tmums biznes darboja chiki piki! :)

Nemiz vispar! Ed to dazling smile pusdienas un drochi kebaba vakarinjas! :)

Sitie calji par tevi jau sen ir aizmirsushi, tici man! ;)

Beeffs

Link to comment
Share on other sites

Neesmu izmeginajis.

Sakuma es ari ta Beeff domaju, bet izradas kad vinjiem ir birojs ari sheit Uk(paris pilsetas talak) un kad zvaniju uz info centru, tas bija uk nr#..

Sutit neko atpakal nesutishu, ja nu piedzis no manis naudu, doshu Jums zinju!

Link to comment
Share on other sites

Ja nekur nav noradits ka tu esi sanemis so produktu , tad pec likuma vini nevar panemt no tevim naudu.

Ja tu esi maksajis ONLINE un trakzakcija aizgaja , tad tu pats esi samaksajis par to. Vienigais pec otra variant'a , vari zvanit bankai ka kredit karti nozaga. Tad vini atcels tranzakciju un tu esi tirs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...