Jump to content
GIGN Forum

Cilvēku Sadalījums


emons
 Share

Recommended Posts

Es uzskatu, ka vajag, kad ienāc serverī, lai automātiski tevi iemet kādā komandā, ka tu pats nevari izvēlētes. Citādāk tagad ir vienmēr tā- visi labie spēlētāji salien vienā komandā, bet pārējie otrā un sanāk ļoti negodīgi. Ja kad tu pieslēdzies serverim un tevi automātiski ieliktu komandā, tas to novērstu. Izsakam viedokli.

Edited by emons
Link to comment
Share on other sites

Ideja nav slikta!

Citreiz lai arii kaa shautu un cik purnus noshautu in one live vienkaarshi nereaali vineet, jo patieshaam visi speeciigie ir vienaa tiimaa. Proatams, kad pats esi pie "tipa" speeciigajiem tam taa uzmaniibu nepieveersh. :)

Link to comment
Share on other sites

man personīgi riebjas, ka man neļauj izvēlēties. Es gan vienmēr spiežu 5 (vai kas bija tā randomā poga), tā ka it kā liela starpība nav, bet man nenormāli BESĪ, ka mani iemet automātiski komandā + iebāž kaut kādā klasē (kā tas ir kso). Ja komanda ir ūberpārāka tad es daru vienu no 3 lietām

1) pāreju otrā komandā

2) turpinu fragot un smejos

3) uzlieku scramblenow

jebkurā gadījumā - ir ok.

Link to comment
Share on other sites

es to ar uzskatu par sūdu. zbej.

un ja tiešām sūdīgi tad vnk scramblenow un miers. daudziem jau liekas negodīgas komandas ir tad, ka viņus nošauj 3 reiz pēc kārtas, bet tikmēr kārt's jau ir kautkāda pirmspēdējā punktā..

frageri tāpat pāries kur gribēs..

kr4..nope. neatbalstu.

Link to comment
Share on other sites

Suudiigaakais moments jau ir tas, ka nereti shaados gadiijumos zuud speeleetaaji un tad patieshaam hujova ir nospeeleet 14vs10 izraadot ieveeriibas cieniigu pretestiibu.

Katraa zinjaa es nekad neesu lietojis un tikai aptuveni nojaushu kas ir tas scramble teams. Ja tas ir tad kad pa tiimiem izmeetaa daudz maz liidziigi speeleetaajsu tad tas auto tiima select nav vajadziigs!

Link to comment
Share on other sites

Obligāti vajag kaut ko mainīt. Nesaku ka piedāvātais risinājums ir vienīgā izeja. Bet te forumā dirst jau visi skaisti prom, bet kad ieeju spēlē situācija cita - arī gudire dirsēji salīduši vienā komandā un visiem baigi jautriNOT. Iespējams ka scramblam var samazināt balsu skaitu savādāk, sāk riebties.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...